Pts. May 6th, 2024

Van’ın Başkale İlçesi’nde kamyon ile minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 9 kişide yaralandı.


Kaza, gece saatlarinde Başkale İlçesine 5 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Hakkari‘den Van’a giden N.E., yönetimdeki 65 AF 607 plakalı minibüs ile sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 34 YN 4030 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada, minibüste bulunan Berivan Delikurt Abuzit Tezel (40), Nihat Erdaş (36), ile Behiye Arslan (66) olay yerinde yaşamlarını yitirirken, Osman Delikurt (43), Hıdır Tayfur(30), Halil arslan (62), Cüney Tali(27), Devlet Tali (17), S.T. (7) Turan Tali (31), Bahattin Kaya (45), Salih Demir (47) ve Rabia Arslan (34) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldığı Başkale devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerden sonra Van’ daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI 4’E YÜKSELDİ

VAN’ın Başkale İlçesi’nde kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ölü sayısı 4’e yükseldi.

Dün gece saat 23.00 sıralarında Başkale İlçesi’ne 5 kilometre uzaklıkta bir kamyonla bir minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Abuzit Tezel (40), Nihat Erdaş (36), ile Behiye Arslan (66) olay yerinde hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Yaralılar, Van’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, kazada ağır yaralananlar arasıda bulunan Berivan Delikurt ise ambulans helikopterle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilirken yolda hayatını kaybetti. Berivan Delikurt ile birlikte kazada ölenlerin sayısı 4’e yükseldi. 9 yaralının tedavisi ise sürüyo.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen