Sal. Nis 30th, 2024

Konya’da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.


Konya’nın Akşehir ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Akşehir‘den Afyonkarahisar istikametine gitmekte olan ve Afyonkarahisar’da polis memuru olarak görev yapan Süleyman Durak idaresindeki 03 VF 772 plakalı otomobil, Akşehir‘e bağlı Doğrugöz beldesi yakınlarında, karşı yönden gelen Doğan Ş. idaresindeki 42 HH 121 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan sürücü Süleyman Durak, eşi Ayşe Dudu ve kızları Nisa, polis memurunun babası babası Osman ile annesi Şerife Durak hayatını kaybetti. Çarpışmanın şiddetiyle cesetlerden 3’ü otomobilden fırlayarak yola savrulurken, diğer 2 ceset ise şarampole devrilen otomobilde sıkıştı. Sıkışan cesetleri olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun süren uğraş sonucu çıkarabilidi.

Kamyon sürücüsü Doğan Ş. ise, polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay sonrası Akşehir-Afyonkarahisar yolu uzun süre trafiğe kapanırken, yolun temizlenmesinin ardından karayolu kontrolü olarak trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen