Çar. May 1st, 2024

Güney, Kuzey’in Cemre’ye sırılsıklam aşık olduğunu anladı.

Güney’in bir katil olduğu gerçeğini öğrendiği gün, kafası allak bullak olan Cemre, işi bıraktıktan sonra, reklam ajansını arayarak, görüşme ayarladı. Ertesi sabah, annesine saçlarını kestirip, makyajını yaptırdıktan sonra, yolda Kuzey’le karşılaşan Cemre, ondan onunla birlikte gelmesini istedi.

Bu arada, sabah Banu’nun evin önünden arabayla aldığı Güney ise, Banu’nun kaçamak tekne gezisini geri çevirerek, hem Kuzey’i hem de Cemre’yi yeniden kazanmak için harekete geçti. Bir anda karşısında Kuzey’le Cemre’yi konuşurken bulan Güney, sessizce onları izledi. Sonra ikisinin birlikte bir yere gittiklerini gördükten sonra onları takip etti.

Cemre içeride auditiondayken, Kuzey onu izliyordu. İlk başta konsantre olamayan Cemre, Kuzey’in gözlerinin içine bakarak tüm metni ezbere ve duygusal bir biçimde seslendirdi.

O sırada Kuzey, Güney‘i farketti. Güney, ikisini izliyordu. Güney artık herşeyi anlıyordu. Kaza yaptıkları gece neden o kadar çok içtiğini, neden o kadar fevri olduğunu… Her şey Cemre içindi…

Güney, büyük sırrı duyan Cemre’ye her şeyi itiraf etti. Kuzey’le Güney‘in konuşmalarına şahit olan Cemre, duyduklarından sonra şoka girdi. Güney, ne yapacağını, ne söyleyeceğini bilemeyen Cemre’yi, eve çıkartarak kaza gecesini ve sonrasındaki vicdan azabını anlattı.

Acılı anne Kuzey’i ağlattı
Kazada ölen çocuğun babasından sonra annesi de Kuzey’in karşısına çıktı Kuzey, Cemre’nin acı gerçeği duymasından sonra, onun kendisinden uzaklaşacağını düşünen Güney‘in sert çıkışıyla evi terk etti. Onu takip eden biri vardı. Kazada ölen çocuğun annesi…

Acılı anne, Kuzey’in karşısına dikilip, ondan hesap sordu ve kazanın meydana geldiği yere götürdü. Anne, oğlunun son anlarında nasıl olduğunu merak ediyordu. Kuzey’den onu anlatmasını istedi. Kuzey, taşıdıklarının üstüne bir yük daha alarak iyice çöktü.

Kuzey ağlattı
Kuzey’in çaresizliği ve kendini mahvedişi izleyenleri de derinden üzdü. Kuzey’in kendini alkole vurduğu anda, Duman‘ın Rüyanda Görsen İnanma şarkısıyla izleyici duygusal dakikalar yaşadı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen