Çar. May 1st, 2024

Kanal D’nin beğenilen dizisi Kuzey Güney’in 5. bölümünde Cemre,aslında Kuzey’in hapiste yıllarca Güney’in işlediği suç için yattığını öğrendi.Ayrıca Güney,Kuzey ile Cemre’nin aralarında bir elektiriklenme olduğunu anladı.İşte Kuzey Güney’in geniş özeti…


Beğenilen dizi Kuzey Güney‘de bu hafta,Kuzey’in bunalımda olup kendini içkiye verdiği sahnelerdeki görüntülerin ekrana geldiği anda çalan şarkı ise izleyicileri mest etti.Dizide çalan şarkının görüntüleri ise sosyal paylaşım sitelerinde çoktan paylaşılmaya başlandı bile. Duman‘ın "Rüya’nda görsen inanma" adlı şarkısının kullanıldığı görüntüler ise diziye damgasını vurdu.


Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. Güney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Hayatını paylaşmaya niyet ettiği adamı aslında hiç tanımadığına karar verir. Cemre’yi kaybetmekten korkan Güney’in öfkesi de Kuzey’e yöneldi. Kuzey eviyle olan son bağını da kardeşi yüzünden koparır.

Evden ayrılan Kuzey Ali’nin yanına gider, ancak kazada oğlunu kaybeden anne Kuzey’in peşindedir. Pazarda Kuzey’i yakalayan anne, oğlunun hayatının hesabını Kuzey’den sorar. Kuzey, kazanın yaşandığı yere gider. Anne oğlunun hesabını sormaya başlar. Kuzey olayın kazadan ibaret olduğunu söylese de annenin üzüntüsü ve kini geçmemiştir. Acılı annenin durumu Kuzey’i yerle bir eder ve Kuzey kendini yeniden içkiye verir.
KUZEY-GÜNEY 5.BÖLÜM GENİŞ ÖZETİ-TIKLA İZLE
Kuzey, Cemre ile Güney’in birbirinden kopmaması için çaba harcar. Cemre’yi arayarak sakinleştirmeye çalışan Kuzey’in bu çabası Cemre’yi Kuzey’e daha da yaklaştırır. Bu arada Kuzey’in yanına gelen Cemre, Kuzey’i sakinleştirmeyi dener. Kuzey’in fedakarlığından etkilenen Cemre, Kuzey’i yanlış tanıdığını söyleyerek Kuzey’e sarılır. Bu sıcak sarılma Cemre’nin Kuzey’e yakınlaşmasını sağlar.
Kuzey için ise hiçbir şey, hiç kimse, kardeşinden daha önemli değildir, artık Cemre, Kuzey’in geçmişidir, gençliğidir. Ve hep öyle kalacaktır.

Güney’in korktuğu başına gelmiş, geleceğine dair soru işaretleriyle baş başa kalan Cemre, Güney’den giderek uzaklaşmıştır. Bu gelişmeler, Banu’nun da uzun zamandır beklediği bir fırsatı ayağına getirir.

Güney’in Cemre’den uzaklaşması Banu için bulunmaz bir fırsat olmuştur. Güney‘le tekne gezintisine çıkmak isteyen Banu’nun bu isteği Güney tarafından geri çevrilince Banu adeta çılgına döner.

Cemre reklam ajansını arayarak çekimlere gitmek ister. Kuzey’le karşılaşan Cemre, çekimlere birlikte gitmeyi teklif eder. Kuzey’de bu teklifi kabul eder. Ancak Kuzey’le Cemre’yi konuşurken gören Güney, Kuzey ve Cemre’nin peşine düşer. Çekim esnasında çekim yerine gelen Güney, sonunda Kuzey’in Cemre’ye aşık olduğunu anlar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen