Cum. May 3rd, 2024

Kerim yıllardır kendisinden gizlenen annesiyle ilgili gerçeği öğrendi.


Cezaevinden çıkan Kerim, Fatmagül’le yepyeni bir hayata adım atmak isterken yıllar sonra öğrendiği annesiyle ilgili gerçek Fatmagül’le ilişkisinde kuşkular ortaya çıkarır.

GERÇEĞİ YILLAR SONRA ÖĞRENDİ
Özgürlüğüne kavuşan Kerim, İstanbul‘da dönüş yolculuğunda Ebe Nine’nin duygulanmasından kuşkulanır. Ebe Nine, Kerim‘in kendisine kızacağını bile bile, Kerim‘in babasına verdiği sözü tutmakta kararlıdır. Annesinin ölmeden önce Kerim‘e yazdığı mektup Kerim‘in eline geçer. Mektubu okuyan Kerim ise adeta şok olmuştur. Ebe Nine2ye tepki gösteren Kerim,’i teselli etmek isteyen Fatmagül Kerim‘in yanına gider ve onu teselli etmeye çalışır. Ancak tüm gerçekleri öğrenen Kerim annesinin durumu ile Fatmagül arasında bir bağ kurar ve Fatmagül’ü hak etmediğini düşünür.

FATMAGÜL KENDİNDEN EMİN

Fatmagül ise Kerim‘e duygularının çok açık olduğunu Kerim‘e söyler. Fatmagül artık Kerim‘i sevdiğinden emindir ve bunu Kerim‘e açık yüreklilikle ifade eder. Aylar süren ayrılık bitmiş, Kerim, özlemle beklediği sevdiğine kavuşmuştur. Heyecanının karşılıklı olduğunu görmek Kerimi iki kat umutlandırır. Yeni evleri, yeni hayatlarının başlangıcı olacaktır. O gece her fırsatta yalnız kalan Fatmagül ve Kerim, ayrı geçirdikleri her günün acısını konuşarak çıkarırlar. Fatmagül, hayatındaki boşluğun yavaş yavaş dolduğunu fark eder. Yanındaki erkeğin, uzun yol arkadaşı olacağından emin olmaya başlamıştır artık.

MUSTAFA’NIN VARLIĞI RAHATSIZ ETTİ

Kerim ve Fatmagül’ün eve dönüş yolculuğunda Mustafa ve Asu’yla karşılaşır. Mustafa’nın her an etraflarında olabilme ihtimali, Kerimi giderek huzursuz etmektedir. Kerim Mustafa’nın o gece olay yerinde olduğuna ihtimal vermektedir ve katilin Mustafa olduğunu düşünmektedir. Fatmagül ise Mustafa’yı bu konuda savunur, Kerim ile Fatmagül bu yüzden tartışsa da, Fatmagül’ün kararlılığı Kerim‘in ikna etmiştir.

TURANER BEY İNTİHAR ETTİ
Turaner Alagöz ise kaset skandalının ardından ailesi tarafından reddedilmiştir ve intihar etmeye karar vermiştir. İntihar öncesi Mustafa’yı arayan Turaner bey, Mustafa’dan Meltem’i korumasını ister.

REŞAT YAŞARAN VURULDU
Reşat Yaşaran ise vurulmuştur. Mustafa’nın mezarlıkta Vural’ın katilinin Yaşaranlar olduğunu söylemesi üzerine Leman,Reşat Yaşaran’ı vurur. Olay gizli kalmalıdır ve Reşat Yaşaran’ı vurulma olayını ört bas eder.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen