Cum. Nis 26th, 2024

KONAMI’nin beş oyundan oluşan koleksiyonu, 2 Şubat’ta PlayStation 3 ve Xbox 360 ile buluşuyor


Konami Digital Entertainment GmbH bugün merakla beklenen METAL GEAR SOLID HD Collection’ın çıkış tarihini açıkladı. Beş klasik METAL GEAR oyununu içeren paket, 2 Şubat 2012 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak.

Ünlü Hideo Kojima tarafından yaratılan METAL GEAR SOLID HD Collection, en popüler METAL GEAR SOLID oyunlarını ilk kez gerçek HD olarak beğeniye sunuyor. Koleksiyonda METAL GEAR SOLID 2: SONS OF LIBERTY, METAL GEAR SOLID 3: SNAKE EATER, ve METAL GEAR SOLID: PEACE WALKER’ın HD versiyonlarının yanı sıra, 20 yıldan uzun süre önce ilk kez MSX’te çıkan ve seriyi başlatan iki oyun, METAL GEAR ve METAL GEAR 2: SOLID SNAKE de bulunuyor. METAL GEAR SOLID HD Collection oyunun eski ve yeni hayranlarına MGS serisinin unutulmaz oynanışını, tasarımını ve hikaye anlatımını yeniden yaşama imkanı verecek.

METAL GEAR ve METAL GEAR SOLID serisi, Japonya’nın usta oyun yaratıcılarından ve gizliliğe dayalı aksiyon oyun türünü başlatan Hideo Kojima’nın ilk çalışmalarındandır. METAL GEAR SOLID HD Collection serisi içinde oyuncular METAL GEAR SOLID evrenindeki elit Özel Kuvvet birimlerindeki efsanevi karakterleri kontrol edebilecek, düşman üslerinde ve uçsuz bucaksız ormanlarda tek başlarına gizlilik görevlerine atılacaklar. Tek başlarına, düşmanlarla çevrilmiş olan oyuncular yeteneklerinin sınırlarını zorlayacaklar ve serinin popülerliğinin ardındaki sırrı keşfedecekler: düşmanla doğrudan çatışmaktan kaçınmanın yollarını arayacak, düşman bölgelerinde fark edilmeden ilerlemenin heyecanını hissedecekler.

METAL GEAR SOLID serisi ayrıca oynanışla kusursuz biçimde bütünleşen bağlantılı hikayeleriyle ünlüdür. Oyundaki senaryolar yoğun bir araştırmanın ürünüdür ve hayattaki gerçek olayların dramını oyunda da yaşatmaktadırlar. Bu öğeler serinin bugünkü konumuna gelmesinde büyük katkıda bulunmuştur: ülke sınırlarının ve video oyunların kısıtlamalarının ötesine geçmiş, Japonya’nın en önemli ürünlerinden biri olmuştur. METAL GEAR SOLID HD Collection, sizleri oyun dünyasının bu gerçek devi ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen