Cum. May 3rd, 2024

Aile şirketi aracılığıyla piyasayı 2 milyon TL dolandırmaktan 5 kişiyle birlikte yargılanan ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Beyaz Gazete konuştu. Deniz “Ünlü olmam dolayısıyla benim bu olaya adımı karıştırdılar” dedi.


Kurdukları aile şirketi aracılığıyla piyasayı 2 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla ağabeyi Ercan Deniz ve 4 kişiyle birlikte yargılanan ünlü sanatçı Özcan Deniz, davanın ikinci duruşmasında ilk kez ifade verdi. Suçlamaları reddeden ünlü şarkıcı, Ercan Deniz’in ağabeyi olduğunu ve O’nun kendisinden ayrı ticari bir yol çizdiğini belirtti.

Özgün Turizm ve ENT Turizm şirketleriyle bir bağının olmadığını ileri süren Deniz, ‘’Konser ve faaliyetler için araç kiralama işlerini kardeşimin şirketinden karşılıyordum. Yapılan borçlarla bir ilgim yoktur. Ağabey-kardeş ilişkisinden dolayı Ercan Deniz ile hesaplaşmadık. Hatta bana borçludur. Yaptığımız kira sözleşmesi yazılıdır. Sanıklardan sadece Adem Zeren’i tanırım. Bu olayda benim ismimin geçmesi, kamuoyu tarafından bilinen bir kişi olduğumdan ve kolay tahsilat etmek için yapılmıştır. Benim işim şarkı söylemek ve sanat ile uğraşmak. Ağbeyim Ercan Deniz ile bu konuyu görüştük O’ da şokta. Şahsen benim birine hiç bir zaman borcum olmadı. Varsa çıksın söylesinler. Adı geçen şahıslarla yakın ilişikim ve alacak verecek meselem olmadı. Ben çocuklugumdan beri kul hakkına dikkat eden insanları alınların teri kurumadan paralarını ödeyen biriyim. Çünkü ben de işcilikten buralara geldim. Beyaz Gazete’nin doğruları yazcağından hiç şüphem yoktur. Adalete güveniyorum." diye konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen