Çar. May 1st, 2024

A Milli Takım kampında bulunan F.Bahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, İstanbul B.B maçında Holmen ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu ve sakatlığındaki son durumu anlattı.


A Milli Takım kampında bulunan Fenerbahçe‘nin başarılı eldiveni Volkan Demirel‘in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri;

Fenerbahçe-İstanbul B.B maçında, Bekir’in geri pasında Holmen ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu anlatan Volkan Demirel, "Ekstra bir poziyon gibi gözüyor olabilir ama o pozsiyonda her kalecinin yapabileceği kurtarışlar yaptım. Yaşanan pozisyondan daha iyi kurtarışlarım oldu. Hantal görünebilirim ama ben hızlı bir kaleciyim.."

"Yaşadığım sakatlık sonrası eğer oyundan çıksaydım bu kadar uzun bir sakatlığım olmayacaktı. Bende, takımda kalma ve çok fazla oynama istediği var, bu yüzden bu şekilde sakatlıklar olabiliyor.."

İstanbul B.B maçıyla birlikte taraftarlarıyla buluşmaları konusunda da görüşlerini belirten Demirel, "Tribüne gelen 50-55 bin Fenerbahçe taraftarı, sadece galibiyet için geliyor.." dedi..

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen