Paz. Nis 28th, 2024

Facebook’a cep telefonundan ücretsiz olarak bağlanma imkanı veren 0.facebook.com ücretli mi oluyor? Operatörler yeni bir kampanya düzenlemezse yılbaşından itibaren bu servis ücretli olacak.


Dünyaca ünlü sosyal ağ Facebook’un mobil operatörler desteğiyle ücretsiz erişilebilen mobil servisi olan 0.facebook.com, ücretli olarak hizmet vermeye başlıyor.

Mobil operatörlerin resmi web sitelerinde yer alan bilgilere göre 0.facebook.com servisinin Vodafone’da 30 Aralık‘ta bitmesi beklenirken Turkcell’in resmi sitesinde ise 0.facebook.com erişiminin 30 Eylül 2011 tarihinde süresi dolduğu yazıyor.Diğer bir mobil operatör olan Avea’nın resmi web sitesinde ise şimdilik ücretli olup olmama konusu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

19 Mayıs 2010 tarihinden beri mobil operatörler desteğiyle ücretsiz erişebildiğimiz 0.facebook.com’un ücretli olma ihtimali olduğunu öğrenen Facebook kullanıcıları, bu konuda hiçbir bilgi verilmediği için Facebook ve mobil operatörlere tepki gösteriyorlar.

0.facebook.com ücretli olursa 800 milyona yakın kullanıcıya sahip olan Facebook’un mobil platformlarda kullanımının azalması bekleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen