Sal. Nis 30th, 2024

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi her Cuma olduğu gibi bu Cuma’da ekranlardaki yerini alacak. Bu bölümde de Feriha ve ailesini yine birçok gelişme bekliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Adını Feriha Koydum dizisinin 33. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Adını Feriha Koydum 33. bölüm fragmanı ve 32. bölüm özeti…

HERKES FERİHA’NIN YALANLARINI ÖĞRENİYOR!

Emir’in şok teklifi ile sarsılan Feriha’nın tepkisi sert olur. Büyük bir yıkım yaşayan Feriha da artık Emir kadar öfkelidir. Feriha’nın Levent’le bir ilişkisi olduğundan emin olan Emir ise, onu Levent’le ilgili sıkıştırmaya devam eder.

İhaneti gözleriyle gören ve kalp krizi geçiren Haldun yaşam savaşındayken Sanem ve Levent altüst olmuştur. Sanem, bir yandan vicdan azabı çekerken, diğer yandan Haldun’un iyileşmesinden sonra olacakların korkusu içindedir.

Emir’den Levent’in borcu kapatmak istediğini öğrenen Feriha ise Levent’ten hesap sorar.

Zehra, geçmişin izlerini silmeye çalışsa da, anılardan kaçmak kolay değildir. Seher’in hamile olduğuna inanan Mehmet, yeniden evlilik kararı alır. Mehmet’in, Zehra’nın yüzüğün peşinde olduğunu öğrenmesi ise ortalığı karıştırır.

Öte yandan, Hande’nin attığı bir adım onu ve arkadaşlarını gerçeklere götürür. Gerçekleri göğüslemekten artık korkmayan Feriha ise ailesiyle birlikte beklenmedik bir yüzleşmenin eşiğindedir.

Feriha’nın yeni bölümünün yayınlanmasıyla birlikte birçok soru da cevabını bulmuş olacak. Dizinin fanatikleri de merak edilen soruların cevabını bulması için dizi günü ve saatini iple çekiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen