Çar. May 1st, 2024

Adını Feriha Koydum dizisinin 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde evleri yanan Seher ile Mehmet kapıcı dairesine sığındı. Seher ile aynı evde kalmaya dayanamayan Feriha yüzzük konusunda sezsizliğini bozdu. İşte merakla beklenen Adını Feriha Koydum 34. bölüm fragmanı ve özeti..


Adını Feriha Koydum 34.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Feriha ve Emir’in tanıştığını öğrenen Rıza deliye döndü. Rıza, Feriha’ya kısıtlama getirdi. Adını Feriha Koydum 33.bölümünde Feriha’nın gerçek yüzünü öğrenen Emir’in babası Ünal Bey büyük bir şok yaşadı. Hayatını kaybeden Haldun’un cenazesi ise herkezi biraraya getirdi. İşte merakla beklenen Adını Feriha Koydum 34.bölüm fragmanı ve özeti…

Pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veren Adını Feriha Koydum dizisi bu akşam saat 20:00’da Show TV ekranlarında olacak.



Adını Feriha Koydum 33.bölümde yaşananlar…

Feriha’nın Emir’le tanıştığını öğrenen Rıza’nın tepkisi büyük oldu. Feriha’nın dayak yediği gerçeği ile yüzyüze gelen Emir şaşkına döndü. Emir, dayak olayı ile birlikte Feriha’nın aslında hiç tanımadığı dünyasına bir adım daha yaklaşırken, yalanların ortaya çıkmasından sonra Feriha okulda zor günler geçirdi. Emir, okulda yaşananlara sessiz kalmadı ve eski arkadaşıya kavga etti. Öte yandan Feriha’nın gerçek kimliğini öğrenen Ünal büyük bir şok yaşadı. Haldun’un cenazesi herkesi biraraya getirdi. Seher ve Mehmet ise, yangının ardından kapıcı dairesine sığınmak zorunda kalıdı. Seher’le aynı çatı altında olmaya dayanamayan Feriha sonunda yüzük konusunda sessizliğini bozdu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen