Cts. Nis 27th, 2024

Adını Feriha Koydum 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Adını Feriha Koydum dizisinin yeni bölümünde Zehra memleketine dönme kararı aldı. Adını Feriha Koydum 18 Kasım Cuma akşamı izleyicisiyle buluşacak..


Adını Feriha Koydum 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Adını Feriha Koydum dizi yeni bölümü 18 Kasım Cuma akşamı Show TV ekranlarında olacak. Adını Feriha Koydum dizisinde geçen hafta yaşanan olayla dizinin fanatikleri tarafından çok beğenildi. Adını Feriha Koydum 35. bölüm fragmanları yayınlandığı andan itibaren BeyazGazete.com tarafından dizinin fenomenlerine sunuldu. İşte merakla beklenen Adını Feriha Koydum 35. bölüm fragmanı ve özeti…


Adını Feriha Koydum 35. bölüm özeti Show TV’nin vep sitesinde yayınlandığı andan itibarene BeyazGazete.com’dan ualaşabilirsiniz.

Adını Feriha Koydum 34. bölümde yaşananlar…

Feriha’nın verdiği yüzüğün sahte olduğunu öğrenen Emir’in annesi, Feriha Emir’in evindeyken eve geldi ve bundan sonra Emir’den hiç bir şeyi saklamayacağı için yüzüğün sahte olduğunu Emir’e söyledi.

Bunun üzerine odadan fırlayan Feriha, yüzüğün sahte olmadığını inkâr etti ama kimse Feriha’ya inanmadı. Emir’in evden kovmasıyla soluğu Seher’in yanında alan Feriha, Seher’in yeni bir yalanıyla karşılaştı. Bu olayların ardından yüzüğü satmaya giden Seher kuyumcuda büyük bir süprizle karşılaştı. Kuyumcu, Seher’in yüzüğü çaldığını düşünerek yüzüğü imal eden kuyumcuyu aradı. Yüzüğü imal eden firma ise Emir’e ulaştı. Emir Seher’in bulunduğu kuyumcuya öfkeyle geldi ama o da bir şokla karşılaştı. Kuyumcuda Emir’i karşısında gören Seher panikledi. Seher’in kuyumcuda olduğunu duyan Feriha, öfkesinden deliye döndü. Seher ise elinde büyük koz ile Feriha ve annesi Zehra’yı tehdit etti.

Binada içerisinde bayılan Feriha’ya yardım eli yine Emir’den geldi. Hastane odasında Emir ve Feriha sonunda yüzleştiler.

Gülsüm ile Koray’ın sohbet ettiğini gören Hande, Korayı kıskanıp sert tavrıyla Gülsüm’ü rencide etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen