Paz. May 5th, 2024

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, İstanbul’da vefat eden anneannesi Fadile Aksoy’u Aydın’da son yolculuğuna uğurladı. Cenazeye annesiyle birlikte katılan ve oldukça üzgün olduğu gözlenen ünlü sanatçı, Alman Hastanesi’ne dava açmaya hazırlanıyor.


Uzun süreden beri akciğer kanseriyle mücadele eden Özcan Deniz’in anneannesi ve müzisyen Ümit Aksoy’un da babaannesi olan Fadile Aksoy (78), tedavi gördüğü Alman Hastanesi’nde hayata gözlerini kapadı. Cenaze ile Aydın‘a giden ve defin işlemlerinden sonra İstanbul’a dönen Özcan Deniz ve Ümit Aksoy Beyazgazete’ye konuştu.

Ölüm haktır diyen Deniz ve Aksoy,”Kıymetli büyüğümüz bizleri elinde büyüten bu günlere getiren Annenizi ebedi yolculuğuna uğurladık. Ancak Alman Hastanesi’nin çok büyük ihmali bulunmakta. Anneannemiz kanser tedavisi görmekte idi. Ona uygulanan ilaçlar elimizde. Öyle yanlış ilaçlar verilmiş ki. Biz fark etmeseydik. Hastamız 10 gün önceden ölecekti. İlaçların yan etkilerini okuyup doktoru çağırdık. Ancak o zaman farkına vardılar. Şimdi hukukin ne gerekiyorsa o yapılacak. Burası Alman hastanesi dünyanın parası harcandı. Helali hoş olsun. Ancak fakir fukaranın da canı yana bilir. Bunu ilk defa Beyazgazete’ye açıklıyoruz. Gerekli talimatları avukatlarımıza verdik ve gereği yapılacaktır” diye konuştular

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen