Paz. Nis 28th, 2024

Sabri Sarıoğlu ve Necip Uysal, ikinci yarıda oyuna dahil olmalarına rağmen maçı tamamlayamadılar.


Galatasaray’ın Beşiktaş derbisinde hafif sakatlığı nedeniyle maça yedeklerde başlayan kaptanı Sabri Sarıoğlu, ikinci yarıda oyuna girmesine rağmen maçı tamamlayamadı. Sabri ile birlikte Beşiktaş‘ın genç oyuncusu Necip de talihsiz bir sakatlık geçirerek sonradan oyuna girmesine rağmen maça erken veda et
SABRİ VE NECİP HASTANELİK

Sarı kırmızılı takımın Beşiktaş karşısına çıkan 11’inde yer alan Ayhan’ın yerine ikinci yarıda görev yapan Sabri Sarıoğlu, maçın 54. dakikasında İsmail ile girdiği ikili mücadelenin ardından dizine darbe aldı ve yerde kaldı. Pozisyonun ardından sağlık görevlileri oyuna girdi ve Milli futbolcunun oyuna devam edemeyeceğini işaret etti. İlk belirlemelere göre Sabri’nin iç yan bağında zorlanma yaşadığı belirtildi.
NECİP SAHAYI SEDYEYLE TERK ETTİ

Beşiktaşlı Necip ise 60. dakikada Veli’nin yerine oyuna dahil olmasına rağmen Galatasaray ceza sahasında yaşanan bir gol pozisyonunun ardından sakatlanarak saha kenarına alındı. Beşiktaş‘ın genç futbolcusu oyuna devam edemeyeceğini belirterek sedyeyle soyunma odalarının olduğu koridordan sahayı terk etti. Necip’in Kaval kemiğinde yarılma olduğu belirtilirken acil olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Sabri’nin sakatlığının ardından 57. dakikada Riera oyuna dahil olurken Necip’in yerine 67. dakikada Mustafa Pektemek oyuna girdi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen