Sal. May 7th, 2024

TNT ekranlarında bu sezon fırtınalar estiren ve eski günlerine dönen Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yine Türkiye’nin sıcak gündemine değindi.


Polat Alemdar’ın dizide söylediği " Biz Batılılar gibi petrol için operasyon yapmıyoruz ki.. İnsanların hayatlarını kurtarmak, adalet, güvenlik ve düzen sağlamak için yapıyoruz. Bunun içinde Kürtlerle yeniden birlik olmaya ihtiyacımız var" sözleri damgasını vurdu.

POLAT’TAN OPERASYONA YÖNELİK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Türkiye’nin olası Irak ve Suriye müdahalelerine değinilen dizide Polat Alemdar Suriye ve Irak‘a girme konunda ki düşüncelerini açıkladı. Polat Alemdar Suriye ve Irak‘a girilse de girilmese de bu durumun Türkiye açısından pekte iç açıcı olmadığını söyledi. Ortadoğu’da yaşanan sıcak gelişmeler karşısında Türkiye‘nin herhangi bir Irak ve Suriye operasyonunda bazı ülkelerin tepkisiyle karışılacaklarını anlatan Polat Alemdar, çözüme yönelik düşüncelerini de dile getirdi.

KÜRTLERE İHTİYACIMIZ VAR
Kürtlerle barış sağlanmadan çözümün olmayacağını söyleyen Polat Alemdar, Türk Ordusunun da moral gücünün sıfır olduğunu belirtmeyi de ihmal etmedi.

POLAT SUİKASTÇİNİN AĞZINI BURNUNU KIRDI
Medya Patronu Davut Tataroğlu ile kızı İnci’ye suikast düzenleyen Abdülhey’in adamı, Polat Alemdar tarafından yakalandı. Polat Alemdar uzun süredir aradığı, eşine çarpıp kaçan şoförü karşısında görünce eli acıyana kadar dövdü. Polat Alemdar suikastı düzenleyen Abdulhey’in adamını öyle bir dövdü ki, Abdulhey’in adamı dövülmekten bayıldı.

POLAT VE KARA ANLAŞTI

Devlet büyüklerinin gizli kasetlerini şantaj amaçlı elinde bulunduran Emniyet Müdürü, eski derin devletçi Kara hakkında Savcı Leyla’ya ifade verdi. Derin devletin eski ve yeni yüzleri olan Polat Alemdar ve Kara arasındaki yakınlaşma ise arttı. Kaşifoğlu’nu Polat Alemdar’a teslim eden Kara, Polat Alemdar ve ekibinin yanında olacağının sinyallerini verdi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen