Cts. Nis 27th, 2024

‘Call of Duty Modern Warfare 3, Türkiye’de neden biraz daha pahalı?’ sorularına Aral İthalat’ın Genel Müdür Ömer Faruk Demir’den cevap geldi.


Call of Duty Modern Warfare 3’ün dünya genelinde pahalı olması eleştirilirken Türkiye‘de fiyatın biraz daha yukarılara çıkması tepki topladı. Konu hakkında Aral İthalat Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, bir açıklama yaptı. Yapılan Açıklama Aral İthalat’ın resmi Facebook sayfasında oyuncularla paylaşıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Daha önce yaptığı açıklamalarında ÖTV ve KDV’nin yüksek oranlarının, kaçakçılığı ve korsan piyasasını arttırdığını söyleyen Aral İthalat Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, bu sefer Call of Duty Modern Warfare 3’ün lansmanı ile birlikte fiyat hakkında görüşlerini paylaştı.

"Geçen yıl Activision’ın fiyat politikasına göre Black Ops oyunu 180 TL’den satışa çıkarmıştık. Bu sene döviz kurlarındaki %20’lik artış, Avrupa’da başka hiçbir ülkede olmayan "Kaynak Kullanım Fonu" ve "ÖTV" göz önüne alıp, yayıncı firma ile birlikte elimizden gelen tüm özveriyi göstererek PS3 Modern Warfare 3’ü 199 TL’den satışa çıkardık. Yurtdışında da Pc oyun fiyatının ve PS3 oyun fiyatının birbirine bu kadar yakın olması tamamen yayıncı firmanın kararıdır. Yayıncı firma ile birlikte yaptığımız tüm çalışmalara rağmen, ürün fiyatının bu seviyelere gelmesinin sebebidir."

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 İNCELEMESİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen