Cum. May 10th, 2024

Kanuni Sultan Sülayman’ın hayatını konu alan Muhteşem Yüzyıl dizisinin 36.bölüm fragmanları yayınlandı. İşte merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl 36.bölüm fragmanı ve özeti..


Osmanlı döneminde Kanuni Sultan Sülayman’ın yaşamını konu alan Muhteşem Yüzyıl dizisinin 36.bölümü fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl‘ın yeni bölümünde Hürrem Sultan, Prenses İsabella’ya düzenlediği hain planı Sultan Sülayman öğreniyor. Muhteşem Yüzyıl 36.bölümü 30 Kasım Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında olacak..İşte Muhteşem Yüzyıl 36.bölüm fragmanları..

Muhteşem Yüzyıl 36.bölüm 1. Fragmanı izlemek için TIKLAYIN
Muhteşem Yüzyıl
36.bölüm 2. Fragmanı izlemek için TIKLAYIN

Muhteşem Yüzyıl 36.bölüm özeti Show TV web sitesine yayınlandığı andan itibaren Beyaz Gazete.com’dan ulaşabilirsiniz..

Muhteşem Yüzyıl 35.bölüm özeti…
Sultan Süleyman, Hürrem’e Leo’nun günlüğünü tercüme etmesini söyler. Hürrem köşeye sıkışmıştır. Sultan Süleyman Leo ile ilgili büyük sırrı öğrenecek mi?

Hatice Sultan yaşayacak mı? Hatice Sultan’ın kendini öldürmeye çalıştığı haberi Topkapı Sarayı’na ulaşır. Hanedan derhal Hatice Sultan’ın sarayına gider. Nigar, Hatice Sultan’ı yalnız bıraktığı için suçluluk duymaktadır. İbrahim Paşa ve Valide Sultan’a ne cevap vereceğini bilememektedir.

Durumdan habersiz olan Prenses İsabella, Hatice Sultan’a oğlu için taziye ziyaretinde bulunur. Hürrem Prenses İsabella’nın Sultan Süleyman’ın yakınında olmasına daha fazla dayanamamaktadır. Prenses’ten kurtulmak için her şeyi göze alan Hürrem, bu ziyaret sırasında İsabella’ya, kaçmasına yardım edeceğini söyler. Prenses’in bu teklife cevabı ne olacak?

Bali Bey, Armin’in İstanbul‘a geri döndüğünü öğrenir. Yanına koştuğunda hasta yatağında yatan Armin ile karşılaşacaktır. Babası Armin’in aşk acısı yüzünden hastalandığını düşünmektedir…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen