Cum. Nis 26th, 2024

Şanlıurfa’da yıllardır nöbet tuttuğu dereyi fark edemeyen bekçi, ölümden döndü.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Akşam karanlığı yüzünden 5 metrelik dereye düşen bekçi, itfaiye ekiplerinin başarılı operasyonu ile kurtarıldı. Düşme sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan yaralı Mehmet K.’yı şans eseri yoldan geçen bir vatandaş farketti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dereye inerek, yaralıyı halatla bağlayıp, yukarı çıkardı.
5 metrelik dereye düşen bekçi, itfaiye ekiplerinin başarılı operasyonu ile kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, gece saat 22.30 sıralarında Beykapısı mevkiinde bulunan Karakoyun deresinde meydana geldi. Derenin yıllardır bekçiliğini yapan Mehmet K. akşam karanlığı yüzünden önünü görmemesi üzerine 5 metre derinliğindeki dereye düştü. Düşme sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan yaralı Mehmet K., bir süre baygınlık geçirdi. Gece karanlığından dolayı hiç kimsenin fark etmediği yaralı Mehmet K. kendine gelmesi üzerine bağırarak yardım istedi.

Şans eseri yoldan geçen bir vatandaşın çığlık sesi duyması üzerine sesin geldiği bölgeye geçti. Mehmet K.’nin yerde uzandığını gören vatandaş, durumu polis ve 112 ekiplerine bildirerek, yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, yaralıyı bulunduğu yerden çıkaramaması üzerine, itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dereye inerek, yaralıyı halatla bağlayıp, yukarı çıkardı.

Yaralı Mehmet K., daha sonra olay yerinde hazır bulunan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralıyı kurtarmaya vesile olan ve ismini vermek istemeyen vatandaş, "Yoldan geçerken, ’yardım edin’ diye bir ses duydum. Daha sonra sesin geldiği bölgeye gittim. Aşağıya baktığımda buranın bekçiliğini yapan yaralının yerde uzandığını fark ettim. Daha sonra polis ve 112 ekiplerini arayarak yardım istedim. Onlarda gelip yaralıyı kurtardı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:www.urfastar.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen