Sal. Nis 30th, 2024

Deplasmanda Bosna Hersek ile 0-0 berabere kalan Portekiz Milli Takımı’nın kaptanı Cristiano Ronaldo’nun, sahayla ilgili şikayetlerine Bosnalı taraftarlardan yanıt geldi. Ronaldo’yu “gol atmakta rahatsız eden” toprak parçası satışa çıkarıldı.


Zenica kentindeki Bilino Polje Stadyumu’nda dün akşam oynanan maçta yakaladığı bir gol pozisyonunda topu tribünlere göndermesiyle ev sahibi takımın taraftarlarından alkış alan Ronaldo‘nun, ceza sahasından bir toprak ve çim parçasını koparıp kızgın bir şekilde yere atması, Bosna Hersek‘te hala konuşuluyor.

"Bitno.ba" internet sitesinde yayımlanan haberde ise Ronaldo‘yu "rahatsız eden" toprak parçasının yaklaşık 5 bin avroya satıldığı iddia edilerek, "kalemizi bu toprak parçası kurtardı" ifadesine yer verildi.

Başkent Saraybosna’da yayın yapan "Radio Sarajevo" radyosunun haberinde ise Bilino Polje Stadyumu’nda Ronaldo‘nun gol atmasını "engelleyen" toprak parçasının satılması için internetten ilan yayımlandığı belirtilerek, bu ilanın Bosnalı taraftarların, "Ronaldo’nun sürekli şikayetlerine yanıt vermek üzere yaptığı bir şaka" olduğu savunuldu.

Bosnalı taraftarlar, maçta Cristiano Ronaldo‘ya, "kendisinin dünyanın en iyi oyuncusu olmadığı" ve "Messi, Messi" yönünde sloganlar atmıştı.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Ronaldo, Zenica’daki sahayı tarlaya benzetmişti. Antreman sırasında ev sahibi takımın taraftarlarına el hareketi de yapan Ronaldo, 0-0 biten maçın ardından Lizbon’da zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını da dile getirmişti.

Bosna Hersek Milli Takımından Edin Dzeko ise sahanın iyi durumda olmadığını, fakat her iki takımın aynı stadyumda mücadele ettiğini belirterek, Lizbon’daki daha kaliteli sahada Bosna Hersek‘in sergileyeceği futbolun da çok daha iyi olacağını vurgulamıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen