Cum. Nis 26th, 2024

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi her Cuma olduğu gibi bu Cuma’da ekranlardaki yerini alacak. Bu bölümde de Feriha ve ailesini yine birçok gelişme bekliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Adını Feriha Koydum dizisinin 40. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Adını Feriha Koydum 40. bölüm fragmanı ve 39. bölüm özeti…

AŞIKLARIN ŞOK GECESİ!

Nişan gerçeği ile yüzyüze kalmak Emir için bardağı taşıran son damla olur. Emir büyük bir öfke ile tamamen içine kapanırken, Feriha bu kez ona gerçekleri anlatmaya kararlıdır. Cansu’nun nişan fotoğrafı sayesinde yaşadığı zafer ise Emir’in apartmandan taşınma kararını öğrenmesi ile gölgelenir.

Fotoğrafın Emir’in eline nasıl geçtiğini anlamaya çalışan Feriha’nın parçaları birleştirmesi zor olmaz. Feriha ve Seher karşı karşıya geldiklerinde yaşananlar ise kapıcı dairesini altüst eder. Sanem, Ünal’la geçirdiği gecenin ardından dikkatli adımlarla hedefine yürümeye başlar.

Levent, kardeşini görme ısrarını sürdürürken Nevbahar’ın aldığı bir karar Sanem için de Levent için de sürpriz olacaktır. Feriha’nın Emir’le konuşma çabası karşılıklı bir sinir savaşına döner. Sonunda Emir’in patlaması, Feriha’ya ikisinin de unutamayacağı bir adım attırır. Gecenin karanlığı Emir ve Feriha’yı nereye sürükleyecektir?

Feriha’nın yeni bölümünün yayınlanmasıyla birlikte birçok soru da cevabını bulmuş olacak. Dizinin fanatikleri de merak edilen soruların cevabını bulması için dizi günü ve saatini iple çekiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen