Çar. May 1st, 2024

Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’a sert sözlerle yüklenirken yine ilginç benzetmeleriyle kırdı geçirdi.


Aydınlar’ı saf Anadolu kadınıyken, İstanbul‘da tellakların eline düşmüş genç saf bir kadına benzeten Çakar "Çaylak döneminde inanılmaz manipüle edildi." dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Türk futbol dünyasını sarsan şike soruşturması masaya yatırıldığı. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınları’n göreve gelir gelme şike soruşturmasıyla karşı karşıya kaldığını kaydeden Çakar "Belki şu anda bir ülkenin mandasıydık ve ulu önder Atatürk bunu başaramadığı için haindi. Ve başardı bugün Türkiye Cumhuriyetinin kahraman önderi ve kurucusu" diye konuştu.

AYDINLAR MANİPÜLE EDİLDİ
Tff Başkanı Aydınlar’ın soruşturma sürecinde doğru strateji uygulaması halinde yeni kurulacak Türk futbolunun önderi olacağına dikkat çeken Çakar, Aydınlar’n çok yakınında bulunan insanlar tarafından manipüle olduğunu söyledi.

ÇAKAR’DAN GÜLDÜREN BENZETME
Canlı yayında TFF Başkanı Aydınlar’a ilginç bir benzetmede bulunan Çakar "Anadolu’dan İstanbul‘a gelmiş iş bulmaya çalışan genç bir güzel kızın maalesef tellakların eline düşüp kötü yola düşmesi gibi" deyince stüdyoda bulunan konuklar gülme krizine girdi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen