Cts. May 4th, 2024

Bundan sonra Assassin’s Creed, Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood ve Assassin’s Creed Revelations Türkçe oynanacak.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Birçok oyun günümüzde oyun severler tarafından Türkçeye çevirilirken kimileri de çevirilemiyor. Oyunların Türkiye‘deki satışlarıyla paralel oyunların çoğunluğu Türkçe dil destekli olarak satışa çıkmıyor. Bundan dolayı kolları sıvayan oyun severler kendi çevirilerini kendileri yapıyor.

Türkçe dil desteği olmayan ve çeviri uygulamasının yapılamadığı oyunlardan birisi de Assassin’s Creed serileri. Assassin’s Creed 1092 sitesi Assassin’s Creed, Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood ve Assassin’s Creed Revelations adlı oyunların PC sürümlerindeki dil dosyalarına ulaşmayı başardı. Hatta site yetkilileri, oyun içerisinden Türkçeye çevirilmiş bölümlerden resimler ve video yayınladılar.

Adı geçen oyunların dil dosyalarına ulaşan Assassin’s Creed 1092 üyesi Zafer ‘Yalovaboy’ Bahçekapılı’nın söylediğine göre oldukça külfetli bir yapıya sahip dil dosyaları için destek gerekiyor. Çevirinin zorluğu diliden değil oyun içerisinde geçen metinlerin dağınık bir şekilde yer edinmiş olması olduğu bilgisi paylaşılmış durumda. Eğer siz de bir oyun sever olarak bu projede yer almak isterseniz buraya (tıklayınız) bakabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen