Cum. May 10th, 2024

Teknik Direktör Aykut Kocaman, A.Gücü galibiyetinin kahramanı Stoch’la tam bir saat konuştu, ‘Seni oynatacağım ama şartlarım var’ dedi.


A.Gücü maçındaki golleriyle F.Bahçe’ye derbi öncesi galibiyeti getiren Miroslav Stoch‘un bu performansını Teknik Direktör Aykut Kocaman‘a borçlu olduğu ortaya çıktı. Kocaman, maç sabahı 22 yaşındaki genç futbolcuyu odasına çağırıp yaklaşık bir saat süren çok özel bir görüşme yaptı.
BAŞARILI teknik adam, görüşmede sözlerine ‘Seni A.Gücü maçında ilk 11’de oynatacağım ama bazı şartlarım var’ diye başladı.
KOCAMAN, ardından tek tek Stoch’tan A.Gücü maçındaki beklentilerini sıraladı: ‘Birincisi tek top oynayacaksın. İkincisi takımı ileriye sen taşıyacaksın. (F.Bahçeli futbolcular, A.Gücü maçında hücumları kaptan Alex ve Miroslav Stoch üzerinden organize etti). Kaleye şut at. Çalım atma. Kaleye çapraz gitme özelliğin var, onu kullan.’

KALEYİ BOMBALADI
STOCH da hocasının talimatlarını harfiyen uygulamaya çalıştı. 8 kezle sahanın en çok şut atan futbolcusu oldu. Bu 8 şuttan 4’ünde kaleye isabet sağlarken iki kez de ağları havalandırdı.

G.Saray’a da aynı tarife
Stoch, A.Gücü maçında attığı gollere doyamadı. Kişisel internet sitesinde gollerini ballandıra ballandıra anlattı.

Slovak yıldız, gollerini attıktan sonra G.Saray’a mesaj gönderdi: ‘Kanarya’nın taraftarları, G.Saray ile yapacağımız büyük savaşta aynı tarifeyi tekrarlamamı bekliyor!’
Üzülmeyin, dökülen

TOPU KAPTIRDI YEDEĞE DÜŞTÜ!

Ankaragücü karşılaşmasının ilk yarısında forma giyen ve konuk ekibin Murat Duruer ile bulduğu golden önce topu rakibine kaptırarak tepki çeken Özer Hurmacı dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Ankaragücü’ne karşı ilk 11’de sahaya çıkan bütün futbolculara yenilenme çalışması yaptırırken, Özer’i yedeklerin grubuna yolladı. Ankaragücü maçında şansını iyi kullanamayan genç futbolcunun, Galatasaray derbisinde yeniden kulübeye çekilmesi bekleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen