Paz. May 5th, 2024

Ayşenur Arslan bugünkü konuğu Faruk Mercan’ı öyle bir sundu ki…


CNN Türk ekranlarında Medya Mahallesi adlı programı sunan Gazeteci Ayşenur Arslan bugün, Zaman Gazetesi Yazarı Faruk Mercan’ı konuk oldu. Arslan’ın Mercan’ı sunuş şekli ikili arasında atışmalara neden oldu.

"Faruk Mercan ile görüşlerimizin galiba pek azı kesişir o da çok çok temel şeylerde" diye söze başlayan Arslan’a Mercan, "Niye öyle diyorsunuz ki? diye çıkıştı.

"Öyle ama yani niye öyle demeyeyim" karşılığını veren Arslan, "Ama ben zaten anlaşmaktan ziyade konuşmaya çalışıyorum. Ben sizinle hemen hemen hiç bir konuda anlaşamam ama önemli olan bu değil" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Faruk Mercan, "Ben öyle düşünmüyorum. Ben sizinle pek çok konuda anlaşabileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

"SİZ ZOR BİR PROGRAMCISINIZ"

"Ne konuda mesela?" diye soran Arslan’a Mercan, "Siz medyada çok duayen sayılabilecek bir isimsiniz. Siz zor bir programcısınız ama konuşacağız" yanıtını verdi.

Buna karşılık da Arslan, "Ben açıkça soracağım, siz de açıkça cevap vereceksiniz, o kadar basit aslında yaptığımız iş. Zorluk bunun neresinde bilmiyorum" dedi. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen