Cts. Nis 27th, 2024

Bakanlar Kurulu’nun 16 Aralık cuma günü Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanacağı bildirildi.


Bir süredir geçirdiği ameliyat nedeniyle evinde dinlenen Erdoğan’ın 16 Aralık Cuma günü yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edeceği öğrenildi.

Erdoğan’ın ayrıca, 15 Aralık Perşembe günü yapılacak Yüksek Askeri Şura Toplantısı’na da katılarak, başkanlık edeceği belirtildi.

Öte yandan Erdoğan’ın 13 Aralık Salı günü Türkiye‘ye bir ziyaret gerçekleştirecek Romanya Devlet Başkanı Traian Basescu ile İstanbul‘da görüşeceği kaydedildi.

Başbakan Erdoğan’a 1 saatlik ziyaret
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ı ziyaret etti.

Geçirdiği ameliyatın ardından Kısıklı’daki konutunda 13 gündür dinlenen Başbakan Erdoğan’ı ziyaret eden Ergin, saat 15.15’te geldiği konutta yaklaşık 1 saat kaldı.

Bu arada, Başbakan Erdoğan’ın konutunun bulunduğu caddeye konulan ziyaretçi defterine vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor.

Erdoğan’a geçmiş olsun ziyaretine gelen ve deftere duygularını yazanlar arasındaki 80 yaşındaki Kore gazisi Mehmet Ali Borçbitiren dikkati çekti. Elinde Türk Bayrağı, üzerinde gazi kıyafeti ve göğsünde madalyasıyla ziyarete gelen Borçbitiren, Başbakan Erdoğan’ın bir an önce iyileşmesini beklediğini dile getirerek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen