Cts. Nis 27th, 2024

Beşiktaş Futbol Genel Direktörlüğü koltuğuna oturan ve iki gündür yoğun mesai harcayan Havutçu altyapıyı masaya yatırdı ve rotayı çizdi: Kartal, özkaynağa dönüyor


Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde dün 3 saat süren bir toplantı vardı. Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu, Altyapı Genel Direktörü Emrah Bayraktar ile bundan sonra Beşiktaş‘ın altyapıya bakışını ve izlenecek politikaları paylaştı. Havutçu’nun, "Beşiktaş için altyapı her zaman önemli olmuştur. Bu daha da artacak. Ciddi bir ekonomik kriz var. Bu gerçeklerle yüzleşmeye başladık. Bu süreçten çıkış yolu altyapıdan çıkacak oyunculardan geçiyor. Beşiktaş öz kaynağa dönüyor. Takımda gençlerin ve kendi yetiştirdiğimiz oyuncuların sayısını artıracağız. Oyuncuların gerek A2’de, gerek A Takım kamplarında, şartlara göre kiralık olarak gönderip tecrübe kazanmasını sağlayacağız" dediği öğrenildi.

İKİ YENİ YILDIZ ADAYI GELİYOR
Beşiktaş’ta öze dönüş politikası kapsamında Sercan Hacıoğlu, Erkut Şentürk ve Hasan Türk’ün 5 yıllık sözleşmeyle profesyonel yapılması ve A takım yolunun açılmasının ardından dün Ümit Karaal ve Kadir Arı’nın da profesyonel yapılmasına karar verildiği öğrenildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen