Çar. May 1st, 2024

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Labirent filmi oyuncuları Meltem Cumbul, Rıza Kocaoğlu ve Umut Kurt ile güzel popçu Bengü oldu.


“THE ROMEROS” BEYAZ SHOW’A DAMGASINI VURDU!
Amerika’dan Beyaz Show’a özel olarak gelen ve daha önce Amerikalı ünlü komedyen Ellen de Generes başta olmak üzere dünya çapında pek çok ünlü showa konuk olan Pasha ve Aliona’nın izleyenleri hayrete düşüren inanılmaz dans showu Beyaz Show’a damgasını vurdu! Başta konuklar olmak üzere izleyen herkes Pasha ve Aliona’ya hayran kaldı!

Meltem Cumbul Labirent filmi hakkında bilinmeyenleri ve rol arkadaşlarıyla beraber sahnelere hazırlanırken ne tür çalışmalar yaptıklarını anlattı. Los Angeles’ta kaldığı dönemi ve gidiş amacını anlatan Cumbul, dünyaca ünlü pek çok yıldızın da hocası olan ünlü oyuncu koçu Eric Morris’ten öğrendiği “Olmak” metodundan bahsetti. Labirent filminin yönetmeni Tolga Örnek de telefonla programa katıldı.

RIZA’YA GÖZTEPE ATKISI HEDİYE
Rıza Kocaoğlunun manevi değeri olan dövmesi geçtiğimiz sezon Beyaz Show tanıtımında esprili bir şekilde yer almıştı. Beyaz, bu duruma o dönem içerlediğini öğrendiği Kocaoğlu’nun gönlünü başka bir vtr ile almayı başararak ünlü oyuncuyu gülme krizine soktu. Daha önce Beyaz show’un tanıtımının yer aldığı dövmenin üzerine bu kez de “çok ayıp ettik affet bizi Rıza” yazdırmıştı! Babasının Göztepe takımının amigosu olduğunu ve Rıza’nın da koyu bir Göztepeli olduğunu öğrenen Beyaz, Kocaoğlu’na Göztepe atkısı ve tshirtü hediye etti. Rıza’nın İzmir‘deki babası da Göztepe taraftarlarıyla oğluna tezahürat gönderdi.

Umut Kurt’un klarnet çaldığını öğrenen Beyaz, Kurt’a klarnetiyle meydan okudu! Umut Kurt, oyuncu olmadan önce pek çok farklı meslek dalı ve sektörde çalıştığını anlattı. Role nasıl hazırlandığına dair gelen soruya verdiği cevap herkesi güldürdü.

Haftanın çok tartışılan gündem konuları, 88 milyon dolarlı öğrenci evi satın alan rus kız, haftaiçinde basında çokça yer alan reyting soruşturması ve reyting ölçümlerinin yapılmayacağı, Havyar tartışması ve Oscarlı aktör Liam Neelson’un Asmalımescitte magazincilere yakalanması oldu.

Güzel popçu Bengü ise sohbet aralarını birbirinden hareketli ve güzel parçalarıyla renklendirdi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen