Sal. Nis 30th, 2024

Rasim Ozan Kütahyalı: “Ahmet Hakan Ergenekon’un emrinde”


Beyaz Tv’de yayınlanan Dinamit programında Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın ODA TV kayıtlarına göre Ergenekon emrine girdiğini öne sürdü.

Rasim Ozan Kütahyalı medya dünyasını derinden sarsacak bir iddiada bulundu. Kütahyalı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın Oda TV kayıtlarına göre iliegal işlere girdiğini ve savcının bunun araştırdığını öne sürdü.

Ahmet Hakan’ı Fransa meclisine "Soykırım inkar yasası"nı taşıyan Valerie Boyer’e benzeten Kütahyalı " Valerie Boyer’de Cezayirli aynı bizim bu Ahmet Hakan gibi. Kenidisi Cezayirli ama Fransızlara hayran. Valerie Boyer kendisi Cezayirli. Kendi Arap geçmişini unutuyor, satıyor ve ihanet ediyor. Daha beteri Cezayir‘de bir katliam olmamıştır diyen bir kadın bu.
Aynı şekilde Ahmet Hakan’da muhafazakar geçmişten geldi. İmam hatipten geldi. İmam hatiplileri satmıştır, itirafçılık yapmıştır." dedi.

Ahmet Hakan’ın dindarlara düşman olan zihniyete hizmmet ettiğini söyleyen Kütahyalı " Ve Oda TV iddianamesine ve savcının kayıtlarına göre kimi Ergenekon emrinde, kimi illegal işlere girmiştir. Onları savcılar araştırır." diye konuştu.

Ahmet Hakan’ın imam hatip mezunu olduğu için utandığını belirten Kütahyalı "Ahmet Hakan fikirde değiştirebilir ama problemli ilişkilere girdi mi, girmedi mi onu savcı araştırıyor. O imam hatipli olduğu için utananlardan. Dönebilir adam, mühim olan kendi ruhunu satmaması ve birilerinin illegal emrine girmemesi." diyerek Hürriyet yazarına sert eleştirilerde bulundu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen