Sal. Nis 30th, 2024

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Bir Kadın Tanıdım 5. bölümyle 12. Aralık Pazartesi akşamı TNT ekranlarında olacak. İşte Bir Kadın Tanıdım 5. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bir Kadın Tanıdım dizisinin 5. bölüm özeti TNT web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Kara Murat, Leyla’nın katil olduğunu öğrenmiş, bunu Leyla’ya karşı bir koz olarak kullanmaktadır. Otelde onları yalnız bırakmak istemeyen Umut ise odaya geri döner. Ancak Leyla, Kara Murat’tan korkusundan Umut’a onunla nişanlı olduğunu bir kez daha söyler. Umut, yeniden yıkılmıştır.

Kara Murat’ın fena halde dövdüğü Füsun kendine geldiğinde ondan şikayetçi olmaya karar verir. Nezarethaneye giren Kara Murat, Eşref’e Leyla’nın peşinden ayrılmamasını tembihler. Leyla ise bu mahallede fazla kalamayacağını anlamıştır. Ancak Kara Murat’ın peşine gölge gibi diktiği Eşref’ten kurtulması mümkün değildir. Hatta Eşref, ortalık sakinleşene kadar Leyla’yı saklamaya karar vermiştir.

Umut ise Leyla’dan vazgeçmemekte kararlıdır. Nişanı attığı Aslı’yla yeniden birlikte olamayacağını, neler olup bittiğini anlamaya çalışan Aslı’nın babası İhsan Bey’e de söyler. Aslı’nın bu durumu kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır.

Bu sırada Leyla’nın abisi Orhan ise, Leyla’nın kaldığı Özlem Pansiyon’a adım adım yaklaşmaktadır.

Umut, yeniden Leyla’nın peşine düştüğünde, onu, farkında olmadan büyük bir sıkıntıya sokacaktır….

Bir Kadın Tanıdım’ın 12 Aralık Pazartesi akşamı 5. bölümüyle saat 20:00’de TNT’de!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen