Sal. Nis 30th, 2024

Ece Erken, Ronaldo’ya olan hayranlığını bir adım daha öne taşıdı.


Ünlü sunucu Ece Erken, Real Madrid’li dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo‘ya hayranlığını dile getirerek "Allah inşallah Ronaldo^yu bana bağışlar." dedi.

Beyaz Tv’de Ece Erken’in sunumu ile ekrana gelen "Tatlım Benim" in bugünkü konuğu sanatçı Kemal Doğulu’ydu. Renkli anlara sahne olan programda Ece Erken’in gözleri, Kemal Doğulu’nun dövmelerine takılınca konu dönüp dolaşıp yakışıklılığı ve dövmeleriyle ünlü futbolcu David Beckham’a kadar uzandı.

RONALDO’YU SEVİYORUM
Kemal Doğulu, Beckham gibi vücudunun her tarafına dövme yaptırmak istediğini söyleyince, Ece Erken "David Beckham gibi mi? Geçen gün internette gördüm. Her yeri dövme ve kazak gibi duruyor. David’i sevmiyorum, David evli de Ronaldo‘yu beğeniyorum. Evli olmayanları beğeniyorum daha çok." diyerek Ronaldo‘ya olan hayranlığını dile getirdi.

ALLAH BANA BAĞIŞLASIN
Kemal Doğulu Ece Erken’e "Allah sahiplerine bağışlasın." deyince Ece Erken bombayı patlattı. Erken, şaka yollu da olsa Ronaldo‘ya olan hayranlığını bir adım daha ileriye götürerek "Amin amin. Ronaldo‘yu inşallah bana bağışlar. Seviyorum ne yapayım, beğeniyorum işte." dedi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen