Paz. Nis 28th, 2024

Galatasaray’da başarılı bir performans ortaya koyan genç futbolcu Emre Çolak, Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan’a selam gönderdi


Emre Çolak, Lig TV’ye yaptığı açıklamada, Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan‘a selam gönderdi.
Emre Çolak, şunları kaydetti:
”Böyle önemli bir maçta forma şansı bulduğum için hocalarıma teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. İyi de oynadım. Lider olduğumuz için ayrıca mutluyuz. Maçın genelinde oyunun kontrolü bizdeydi. 3-1’lik net bir galibiyet aldık. Buradan bir şey söylemek istiyorum: Dün Arda ağabeyle konuşmuştum. ‘Yenersek ve iyi oynarsan bana selam gönder’ demişti. Ona selam gönderiyorum. Onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum.”

”Çok şaşırdım”
İlk 11’de oynayacağını öğrenince şaşırdığını da ifade eden Emre Çolak, ”Çok şaşırdım. Maç toplantısında belli oldu bu. Belli olduğunda ağabeylerim tek tek yanıma geldi ve bana destek oldu. Çok rahatlattılar beni. Fatih Terim hocamız hafta içinde idmanlar da da denedi beni. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Emre, maç sonrası katıldığı basın toplantısında ise oyundan çıkarken formasını çıkartıp taraftarlara göstermesiyle ilgili bir soruya, ”Maçı kazandığımız için çok mutlu oldum. Aklıma böyle bir şey yapmak geldi” diye cevap verdi.

Ujfalusi: "Daha fazlası olabilirdi"
Galatasaraylı futbolcu Ujfalusi, 3-1 kazandıkları karşılaşmada çift forvet oynayarak çok gol pozisyonuna girdiklerini söyledi.
Ujfalusi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı gururlu olduklarını ifade ederek, ”Bütün hafta ciddi bir şekilde, yüksek motivasyonla maça hazırlandık. Galatasaray için Fenerbahçe maçlarının önemini biliyorduk. Maçta çift forvet oynadık ve bu nedenle çok pozisyona girebildik. Bugün daha fazlası olabilirdi” diye konuştu.
Ujfalusi ayrıca, bütün arkadaşlarını oynadıkları güzel oyundan ve net sonuçtan dolayı tebrik etti.

Melo:”3 puan önemliydi”
Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo ise Lig TV’ye yaptığı açıklamada, çok önemli bir galibiyet kazandıklarını kaydederek, ”3 puan önemliydi. Uzun bir maraton var önümüzde. Ayaklarımız yere basıp devam etmemiz gerekiyor” dedi.
Melo, Gençlerbirliği karşılaşması sonrasında taraftarlardan yoğun şekilde Fenerbahçe maçına ilişkin twitter mesajları aldığını ve Fenerbahçe maçlarının Galatasaray taraftarları için çok önemli karşılaşmalar olduğunu da gördüğünü ifade etti. Melo, taraftarlara da teşekkür etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen