Paz. Nis 28th, 2024

Rastlantıların buluşturduğu iki eş ruh ve muhteşem bir aşk hikayesinin konu edildiği “Eş Ruhumun Eş Zamanı“ sinema filminin afişi ve teaserı hazırlandı…


Gerçek eş ruhunu arayanların, mutlu bir yaşamın anahtarını bulmak isteyenlerin büyük bir merakla bekledikleri filmin tanıtımı ve afişi büyük beğeni topladı.

Yaklaşık 4 haftalık bir çalışma sonrası hazırlanan filmin afişi filmin hikayesine uygun olarak tasarlandı. Işık Elçi, R.Şanal Günseli ve Kent İletişim firması ortaklaşa olarak 3 afiş hazırladı. Filmin afişi Facebook ve Twetter’da yayınlanarak seyircilerin beğenisine sunuldu. Yapılan bu üç afiş arasında Facebook üzerinde oylama yapıldı ve en fazla oyu alan afiş görücüye çıktı.

3 Şubat 2012’de 200 kopya ile vizyona girecek film, R.Şanal Günseli ve Işık Günseli’nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak beyazperde’ye uyarlandı.

Bir yıldır senaryo, hazırlık, çekim, montaj ve tanıtım aşamaları süren filmin fragmanı ve montajı Mine Bıçak, R.Şanal Günseli ve Işık Elçi tarafından Şafak Film Stüdyolarında yapıldı.

Senaryosunu R. Şanal Günseli ve Işık Elçi Günseli’nin birlikte kaleme aldığı, sanat dünyasının usta isimleri Musa Uzunlar ve Deniz Seki’nin konuk oyuncu yeraldığı filmde, Aylin Kabasakal, Uğur Çavuşoğlu, Zeynep Utku, Melisa Nalçak, Hakan Korkmazyürek, Tuğçe Ersoy, Güzin Usta, Bedia Ener, Görkem Demirkan, Alasu Günseli, Polat Emirhan Canik ve Gül Yerlikaya rol alıyor. Türkiye’nin ilk kuantum filmi Eş Ruhumun Eş Zamanı filminde konuk sanatçı olarak yer alan Deniz Seki filmde, bestesi ve sözleri kendisine ait bir şarkıyı seslendirecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen