Cts. Nis 27th, 2024

Fenerbahçe, Alper Potuk için Eskişehirspor ile 5 milyon avro bonservis bedelinde anlaşmaya vardı.


Fenerbahçe, kadrosuna katmak istediği Alper Potuk için Eskişehirspor ile 5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

Devre arasında yapacağı takviyelerle play-off öncesinde ligi zirvede bitirmek ve daha sonra şampiyonluğa ulaşmak isteyen sarı-lacivertliler, bu doğrultuda ilk takviyeyi 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alper Potuk ile gerçekleştirmiş oldu.

Fenerbahçe ile Eskişehirspor’un anlaşmasının ardından salı günü Eskişehir‘e gitmesi beklenen Alper Potuk’un kırmızı-siyahlı kulübün yöneticileri ile birlikte bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

SIRADA KİMLER VAR?

Fenerbahçe, Alper‘den sonra iki 1991 doğumlu oyuncu için düğmeye bastı. Özgür Çek imzaya çok yakın, Soner için G.Birliği’ne resmi teklif yapıldı.

Fenerbahçe, Alper Potuk ile başlattığı gençlik hareketini Özgür Çek ve Soner Aydoğdu ile sürdürmek istiyor.

Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden Özgür Çek ile her konuda anlaşmaya varılırken, renktaş Ankaragücü’nün Kulüpler Birliği toplantısı sırasında "Bizimle sözleşmesini fesheden futbolculara talip olmayın" ricası ve sonrasında başkent temsilcisine verilen söz aşılmaya çalışılıyor. Özgür için Ankaragücü’ne bir miktar ödeme yapılarak bu transferin bitirilmesi hedefleniyor.

GENÇLER’DEN YANIT BEKLENİYOR
Soner için ise perşembe günü Gençlerbirliği‘ne resmi teklif yapıldı ve cevap bekleniyor. Başkent ekibinin para+futbolcu takası önerisine bugün yanıt vermesi bekleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen