Sal. Nis 30th, 2024

Fenerbahçe, Aykut Kocaman’ın devre arası transfer listesinin ilk sırasına koyduğu genç yıldızın işini bitirdi.


Alper Potuk için sarı-lacivertli yönetim Eskişehirspor Kulübü ile masaya oturdu ve prensip anlaşmasına varıldı. Aykut Kocaman‘ın yabancı bir golcüyle birlikte ısrarla takımında görmek istediği Alper Potuk için, işin imzaya kaldığı ve çok yakında transferin tamamlanacağı kaydediliyor.

Lig TV Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan, Alper için 4 milyon euroluk bonservis bedeli ödeneceğini ve iki oyuncunun kiralık verileceğini aktardı. Kiralık verilmesi düşünülen isimlerin başında Berk Elitez’in geldiği, Eskişehir ekibinin ise genç oyuncuyu bonservisiyle almak istediği belirtildi. Sarı lacivertli kulübün, Berk’i 2 yıllık kiralık vermeyi önerdiği, diğer oyuncu için de Uğur Boral isminin geçtiği kaydedildi. Ancak Eskişehirspor yönetiminin yeni teknik direktörleri Ersun Yanal’la görüşme yapılacağı ve kiralık istenilecek oyuncuların belirleneceği öğrenildi.

-G.Saray ve Trabzonspor da istiyor..-
Bu arada Başkan Halil Ünal, Eskişehir‘de gazetecilerin Alper Potuk transferi hakkındaki soruları üzerine bir açıklama yaparak; "Alper’le ilgili resmi teklifler var. Hem Fenerbahçe, hem Galatasaray, hem de Trabzonspor ilgileniyor. Alper ile görüştüm, o da gitmek istiyor. Pazarlıklar sürüyor, en iyi parayı hangi kulüp verirse ona satacağız" dedi.

Ünal ayrıca, Fenerbahçe‘nin transferi bitirdiği haberlerine net bir cevap vermezken, "Ersun hocamla konuştum, en fazla parayı veren kulübe Alper‘i satacağız. Ancak şu anda kimseyle anlaşmadık" dedi.

-İkinci isim: Borges-
Bu arada Fenerbahçe‘nin Brezilya‘nın Santos takımında forma giyen 31 yaşındaki golcü Borges ile büyük oranda anlaşmaya vardığı, yıldız futbolcuyu Fenerbahçeli eski Brezilyalı oyuncuların ikna ettiği iddia edildi. Öte yandan sarı lacivertli ekipte Dia’nın talip gelmesi halinde satılabileceği yönünde de karar alındı.

Haber Etiketleri:
Alper Potuk,Alper,Potuk,Eskişehirspor,Fenerbahçe,golcü,Aykut Kocaman,

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen