Paz. May 5th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu, öyle bir Kaşif Kozinoğlu ölüm senaryosu hazırladı ki…


Bu sezon TNT ekranlarında yayınlanan ve aksiyon sahneleri ile dikkat çeken Kurtlar Vadisi Pusu‘da dün akşam Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümü işlendi.

Gündeme ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren Vadi, bu hafta gündemine ODA TV soruşturması kapsamında Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümünü aldı.

MİT’çi Kaşif Kozinoğlu’nun ani ölümü Türkiye‘deki şüpheli ölümleri yeniden gündeme getirmiş, Kaşifoğlu’nun ölümü günlerce tartışılmıştı. Kurtlar Vadisi ise gündeme bomba gibi oturacak hayali senaryoyu yazdı.

Cezaevindeyken spor yapmak için cezaevinin spor salonuna giden "Kazım Kaşifoğlu" spordan sonra rahatsızlanır. Yanında bulunan görevlilere hastaneye gitmek istediğini söyler, ancak görevliler Kaşifoğlu’na inanmaz. Yeşil’i canlandıran "Kara", Kaşifoğlu’nu öldürmek için tüm planları yapmıştır. Cezaevinde bulunan spor salonun elektriklerini kesen Kara, güvenlik görevlilerini atlatarak Kaşifoğlu’nun yanına gider ve öldürücü bir darbeyle Kaşifoğlu’ndan intikamını alır.
İşte Kurtlar Vadisi’nde yaşanan bu sahneler biraz uçukta olsa MİT’çi Kaşif Kozinoğlu’nun Yeşil tarafından öldürülebileceği ihtimalini de akıllara getirdi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen