Cum. Nis 26th, 2024

İstanbul’da akıl almaz bir olay daha yaşandı.


İstanbul Bahçelievler’de 36 yaşındaki Halit Koç, hastalığından dolayı sürekli ağrı hisseden 77 yaşındaki annesi Elif Koç’u “daha fazla acı çekmesin” diye boğarak öldürdü. Ardından da polise giderek teslim oldu.

Korkunç olay, Bahçelievler Siyavuşpaşa -Mahallesi Köprübaşı Sokak’ta dün meydana geldi. İddialara göre olay şöyle gelişti: 36 yaşındaki Halit Koç, yanında kalan ve çeşitli hastalıkları bulunan 77 yaşındaki annesi Elif Koç’u, aşırı kilosu nedeniyle hastaneye götüremedi. Bunun üzerine kendisi Bakırköy Devlet Hastanesi’ne giderek doktorlara annesinin durumunu anlatıp, evde muayene etmelerini istedi. Ancak doktorlar evde tedavi için önce annenin hastaneye getirilmesini ve heyet raporu alınması gerektiğini söyledi.

"ODASINA GİRİP BOĞDUM"

Halit Koç, hastaneden sonra eve gelip alkol aldı. Sabah karısı işe, çocuğu da okula giden Koç tekrar alkol aldı. Ardından da annesini boğarak öldürdü. Karakola teslim olan Koç, olayı polise şöyle anlattı: "Annemin odasına girip odasının camlarını açtım. Boğarak öldürdüm, odayı havalandırdım. Morarmıştı. Evden çıkarak karakola geldim."

"BANA SÖYLEMİŞTİ"

Halit Koç’un eşi Hanife Koç ise yaşananları şöyle anlattı: "Bakırköy Devlet Hastanesi’nde doktorlar yardımcı olmayınca bunalıma girdi. Kendini alkole verdi. Olay sabahı çocuğumu okula gönderdikten sonra işe gittim. Komşular arayarak evimin önünde polis olduğunu söylediler. İzin alıp geldiğimde polisler, eşimin annemi öldürdüğünü söylediler. Hastanede doktorlardan yardım göremeyince bunalıma girmişti. Annesinin acı çekmesine dayanamıyordu. Bana da önceki gece annesini öldüreceğini, bu acıyı sonlandırmak istediğini söyledi. Ben de yapmamasını, yazık olduğunu söyledim. Ancak sabah olayı öğrendim. Öldürdüyse annesi acı çekmesin diye yapmıştır."

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen