Cts. Nis 27th, 2024

Hikmet Karaman, şike soruşturması kapsamında kendisine sahalara girme yasağı konmasına büyük tepki gösterdi.


Şike soruşturmasına ilişkin iddianamede şüpheli sıfatı ile yer alan Hikmet Karaman, bu nedenle ihtiyari tedbir kararı ile sahalara girmesinin yasaklanmasına öfkelendi.

Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanan teknik adam, soruşturma kapsamına alınmasına sebep olan telefon görüşmesinin içeriğini aktardı. Karaman, teknik direktörlüğünü yürüttüğü dönemde Manisaspor kulübünden bir yöneticinin kanser olduğunu, tedavisinin Fenerbahçe bayan voleybol takımına sponsor olan Acıbadem grubuna bağlı hastanede görülmesi için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‘ı aradığını aktardı. Görüşme sonunda Yıldırım’ın kendisini kaale almadığını ifade eden Karaman, söz konusu kişinin de vefat ettiğini söyledi.

Sırf bu görüşmeden dolayı Trabzonspor ile oynadıkları maçla ilgili sorguya çekildiğini belirten Karaman, "Bu nasıl adalet? İşimi yaptığım için teşvik primi almakla suçlanıyorum. Ben o gün oyuncularıma kızdım hataları için, ama şimdi Trabzonspor’a yenildik diye seviniyorum. Ya berabere kalsak ne olacaktı? Bu işleri biraz bilsinler. Aynı maçta hem teşvik primi alınıp, hem de şike yapılır mı?," diye sordu.

Soruşturma kapsamında "kimseye torpil yapılmadan" bütün suçluların açığa çıkarılmasını beklediğini belirten Karaman, kendisine konulan yasağı da televizyondan öğrendiğini ifade ederek, "Yarın ilk olarak beni çağırsınlar, hesap sorsunlar. Ama beni nasıl stada almazlar? Benim ekmeğimle nasıl oynarlar? Ben stada alınmazsam iş ne yapacağım?" şeklinde konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen