Çar. May 1st, 2024

İstanbul Emniyeti’nde görevli iki polis şehirde işlenen cinayetleri aydınlatmaya çalışıyor. Kanal D’de pazartesi geç saatlerde yayınlanmasına karşın kendisine bir izleyici kitlesi oluşturmuş durumda.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kanıt dizisinin 70. bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Kanıt 70. bölüm fragmanı ve 69. bölüm özeti…

Reha Tansev. 43 yaşında. İyi bir aile babası. Evinin bahçesinde ölü bulundu. Geçirdiği bir kazada hafızasını kaybeden karısı, ölen adamın gerçek kocası olmadığını iddia ediyordu! Reha’nın iki hafta önce karakolluk olduğu komşusu Tayfun Evin, ne biliyordu? Ortağı Cenap Kunt’la en son ne zaman görüşmüşlerdi?

Bahçedeki gübre çuvallarını katil kaçarken mi devirmişti? Evdeki mücevherlere ne olmuştu? Olay yerinde bulunan broştaki kan kime aitti? Yoksa Reha Tansev basit bir hırsızlık olayına mı kurban gitmişti? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!

Beğeniyle izlenen dizide cinayetlerini çözülmesinde olay yeri incelemenin ve cinayet masasına yardımcı olan laboratuarın ne denli önemli bir görev üstendiğini gözler önüne seriyor.

>> Esnafa hayat öpücüğü… tıkla müjden var!..

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen