Pts. May 6th, 2024

Davullar Kıral Ailesi İçin Çalıyor… Atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana beğeniyle izlenen Alemin Kıralı bu hafta da izleyenleri yine gülme krizine sokacak.


Foto galeri için tıklayın

Haftasonu tatilini hep birlikte bir şeyler yaparak geçirmek isteyen Kıral ailesi, Oben’in önerisiyle paint ball’e gitmeye karar verirler. Bu fikir en çok birbirleriyle sürekli didişen, intikam almak için hiçbir fırsatı kaçırmayan Aslan ve Asalet’in hoşuna gider. Savaş baltalarını bu kez paint ball için çıkaran, savaş naraları atan Asalet ve Aslan’ın başını çektiği ekibe Nihale, Kubat ve Beşer de dahil olur.

Aslan-Oben, Asalet-Mehveş, Jülide-Nihale, Kubat-Beşer ve Ahsen-Ayben eşleşmesi yapan aile üyeleri oyuna kendilerini fazla kaptırınca ortalık tam bir savaş alanına döner. Bu oyun Nihale için bulunmaz bir intikam fırsatı olurken Asalet, Aslan’ı korumak isteyen Mehveş’in ihanetine uğrar.

Alemin Kıralı’nın baştan sona eğlenceli sahneleri ve esprileriyle dolu bu bölümü 22 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarında olacak…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen