Cts. Nis 27th, 2024

Başrollerini Meltem Cumbul’la Timuçin Esen’in paylaştığı, Tolga Örnek’in yönettiği ‘Labirent’ filminin galası Almanya Frankfurt’tan sonra önceki akşam Nişantaşı City’s Citylife Sinemaları’nda yapıldı.


Meltem Cumbul, daha sonra babası Sedat Cumbul’un yanına giderek Esen ile babasını tanıştırdı. Ablası ve yeğeniyle hasret gideren Meltem Cumbul, daha sonra filmde kızı rolünde oynayan minik kızı kucağına alarak hasret giderdi. Cumbul, babasıyla daha önceden tanıştığı söylenen Timuçin Esen’den röpotajlarda övgüyle bahsetti.

Kanser tedavisi gören ve onuncu kemoterapiyi alan Vahide Gördüm’ün eşi Altan Gördüm filmde birlikte rol aldığı kızı Alize ile katıldı. ‘Vahide’nin çok selamları var. Sağlığı gayet yolunda ve çok iyi.’ dedi.

İki Türk istihbaratçısının Türkiye‘yi kaosa sürükleyecek acımasız bir saldırıyı önlemek için verdikleri mücadeleyi anlatan filmde Timuçin Esen ve Meltem Cumbul’un yanı sıra Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Ozan Bilen, Umut Kurt, Erdal Küçükkömürcü, Melike Güner ve Yurdaer Okur gibi isimler oyunculuklarıyla beğeni topladı. ‘İncir Reçeli’ filmiyle adından sıkça söz ettiren Melike Güner’de filmdeki başarılı oyunculuğu kadar galada giydiği derin göğüs dekolteli mini sarı elbisesiyle dikkat çekti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen