Cts. Nis 27th, 2024

La Liga’daki devre arası tatilini Türkiye’de geçiren Real Madrid’in yıldız oyuncusu Mesut Özil, NTV Spor’un konuğu oldu.


Ercan Taner’in sorularını yanıtlayan Mesut, Türkiye ziyareti hakkında açıklamalarda bulunurken, gündemdeki konulara da yanıt verdi. Real Madrid’in yıldız ismi Mesut Özil, NTV Spor’a konuk oldu. Doğuş Yayın Grubu Stüdyoları’nı gezen Mesut Özil, NTV Spor’dan Ercan Taner’e özel açıklamalarda bulundu.
Spor Merkezi programına konuk olan Mesut, ailesini ve arkadaşlarını görmek için Türkiye‘ye geldiğini belirtirken, Çarşamba günü İspanya‘ya döneceğini ifade etti.

"AİLEMİ VE ARKADAŞLARIMI GÖRDÜM"
Ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Köyümü çok özlemiştim ve 1,5 senedir uğramıyordum. Ailemi ve arkadaşlarımı gördüm, çok mutluyum" dedi.

"DİĞER TÜRK OYUNCULARLA İYİ ANLAŞIYORUM"
Madrid’deki diğer Türk oyuncularla iyi anlaştığını ifade eden Mesut, "Arda Turan’la görüşüyoruz, İstanbul‘da da görüştük. Arda, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin çok iyi arkadaşlarım. Altıntop ve Şahin’le aynı takımda oynuyoruz. Altıntop’u Schalke zamanından tanıyorum, çok iyi bir ağabeyim" dedi.

"MOURINHO BABAMIZ GİBİ"
Teknik Direktör Jose Mourinho’dan övgüyle bahseden milli oyuncu, "Antrenörümüz süper, babamız gibi. Oyuncularına çok dikkat eder ve çok güçlü bir antrenördür" şeklinde konuştu.
Mesut Özil, Ercan Taner’in "Türkiye ile Almanya‘nın aynı gruba düşmesini ister miydiniz" sorusuna ise, "Hayır. Çünkü; Türkiye ile Almanya‘yı finalde görmek isterim, o yüzden hayır diyorum" yanıtını verdi.
"Sahada olduğum zaman top oynamak istiyorum, küçüklüğümde de böyleydi, topu gördüğüm zaman küçük bir çocuk gibi seviyorum" diyen Mesut Özil, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Almanya, La Liga’da ise Real Madrid formasıyla şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.
"LA LIGA’DA BİRİNCİYİZ"
"Real Madrid, neden Barcelona karşısında beklenilen üstünlüğü kuramıyor" soruna Mesut, "Biraz şanssızlık… Barcelona çok güçlü bir takım, bütün dünya biliyor, biz de biliyoruz. Biz de çok güçlü takımız. La Liga’da birinciyiz, Barcelona’dan 3 puan öndeyiz, onun için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Son olarak NTV Spor aracılığıyla futbolseverlere bir mesaj gönderen Mesut, "Bütün Türkiye‘ye ilk önce selamlarımı iletiyorum. büyüklerimin elinden öpüyorum. Türkiye‘ye geldiğimde gurur duyuyorum" dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen