Cts. Nis 27th, 2024

Sahasında en eski rakibi Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray karşılaşmadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.


Foto galeri için tıklayın

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftada oynanan dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan zorlu maçı Galatasaray 3-1’lik skorla kazandı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Emmanuel Eboue, 41. dakikada Johan Elmander ve 66. dakikada Felipe Melo kaydetti. Fenerbahçe’nin golü ise 90+2 dakikada Alex’ten geldi.

En eski rakibi Fenerbahçe karşısında özellikle ilk yarıda oldukça etkili bir futbol oynayan ve birçok gol pozisyonu bulan Galatasaray, bu galibiyetle 6 resmi maç sonra sarı-lacivertlileri mağlup etmeyi başardı. Galatasaray ayrıca Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da ilk Fenerbahçe zaferini Fatih Terim’le almış oldu.

Öte yandan Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri bu sezon transfer edilen yabancı futbolcuların kaydetmiş olması ise ilginç bir istatistik oluşturdu.

Bu galibiyetin ardından Galatasaray puanını 25’e yükseltti ve aynı puandaki rakibi Fenerbahçe’yi averajla geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

TERİM’DEN SÜRPRİZ 11

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta, geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği karşısında ikinci yarıda oyuna girip etkili olan Emre Çolak’a ilk 11’de şans tanıdı.

Galatasaray’da, Gençlerbirliği maçında kart cezası nedeniyle oynayamayan Ujfalusi de Fenerbahçe maçıyla birlikte formasına kavuştu.

Gençlerbirliği maçında stoperde Gökhan-Servet ikilisine yer verip genç Semih’i dinlendiren Terim, Fenerbahçe derbisinde savunmanın ortasında Ujfalusi-Semih ikilisine şans tanıdı.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisine Elmander-Baros ikili forvetiyle çıktı.

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun 2 maçlık cezasını 1 maça indirmesiyle Fenerbahçe maçında oynayabilen Elmander formasına kavuşurken, Baros da sarı-lacivertli takıma karşı Terim’in gol silahı olarak sahada yer aldı.

Terim, derbi maçta Gençlerbirliği maçı kadrosundan 5 oyuncuyu çeşitli nedenlerle değiştirdi.

Gençlerbirliği maçında ilk 11’de yer alan Gökhan, Servet, Aydın, Riera ile Sercan’ın yerine, Ujfalusi, Semih, Elmander, Emre ve Kazım forma giydi.

FORVET ALEX, BIENVENU SAĞ KANATTA

Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray ile yaptığı derbi maçta, antrenmanda sakatlanan Bekir İrtegün forma giymedi.

Sarı-lacivertli takımın 5 Aralık Pazartesi günü yaptığı antrenmanda sakatlanan Bekir’in, sol ayak bilek bölgesinde, 2 kemik arasındaki bağda kısmi yırtık tespit edilmişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bekir’in yerine savunmada Bilica’ya ilk 11’de yer verdi.

Aykut Kocaman, derbi maçta diğer karşılaşmalardan farklı olarak forvette Alex’e görev verirken, Bienvenu’yü sağ kanada yakın oynattı.

Geçen sezon Fenerbahçe’nin Türk Telekom Arena’da yaptığı derbi maçta oynamayan Emre, ilk kez bu statta Galatasaray’a karşı forma giydi.

Ankaragücü maçında iyi bir performans sergileyen ve 2 gol atan Miroslav Stoch ise derbi maçta 6 yabancı sınırlamasına takıldı.

DERBİDE ERKEN BİR KART
Ali Sami Yen SPor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki derbi maça Galatasaray ve Fenerbah.e agresif başladı. İki takım orta sahada birbirine geçit vermek istemezken 3. dakikada ilk sarı kart çıktı. Galatasaraylı Emmanuel Eboue, Caner Erkin’e yaptığı müdahale sonrasında Fırat Aydınus tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

G.SARAY’DAN CİDDİ GOL POZİSYONLAR

Maça oldukça ofansif bir kadroyla çıkan Galatasaray taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe’ye göre daha atak ve istekli bir tempoyla ilk bölümde etkili oldu. İlk 10 dakikada sarı-kırmıkılar iki net tehlike yarattı. Maçın 6. dakikasında Hakan Balta’nın sol kanattan yaptığı ortaya Milan Baros altı pas içinde dokunamadı ve net fırsatı kaçırdı. 9. dakikada ise yien sol kanattan gelişen atakta Emre Çolak’ın ortasına Kazım Kazım kafayı vurdu. Volkan Demirel harika bir refleksle topu kornere çeldi.

ARKA ARKAYA İNANILMAZ TEHLİKELER
Oyunda kontrolü tamamiyle eline alan Galatasaray, Fenerbahçe ceza sahasını abluka altına aldı. Rakip orta sahayı ele geçiren Galatasaray arka arkaya çok önemli pozisyonlar üretti. Kaçan ilk iki fırsatın ardından sarı-kırmızılar Emre Çolak ile gol yaklaştı. Emre Çolak’ın sol çaprazdan şutunu Volkan Demirel kornere çeldi. Galatasaray daha sonra Johan Elmander ile gole yaklaşırken, Volkan Demirel kalesini yine gole kapattı. Bu pozisyonun ardından kısa bir süre sonra ise Milan Baros’un ceza sahası içinde uygun durumdan olmasına rağmen kötü bir vuruş yaptı.

BASKI GOLÜ GETİRDİ!
Galatasaray’ın istekli futbolu ve arka arkaya kaçan pozisyonlar adeta golün habercisi gibiydi. Dakikalar 31’i gösterdiğinde Galatasaray ilk golü buldu. Sağ kanattan Eboue’nin koşu yaptığını gören Elmander pasını arkadaşına verdi. Yobo’dan sıyrılan Eboue düzgün bir vuruşla Volkan’ın yanından topu filelere gönderdi ve Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi.

BILICA’NIN HATASINI ELMANDER AFFETMEDİ
Golü bulan ve taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe karşısında kendine güveni iyice gelen Galatasaray ilk yarı bitmeden ikinci golü buldu. Hakan Balta’nın uzun pasında Fabio Bilica topu kontrol etti ancak Elmander topu Brezilyalı’dan çaldı. Ceza sahasına giren Elmander şutunu çekti ve meşin yuvarlak Volkan’ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Galatasaray ilk yarıda bulduğu iki golle soyunma odasına üstün gitti.

KOCAMAN’DAN HAMLE
İlk yarıda iki farklı yenik duruma düşen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, maçta en azından beraberliğe ortak olabilmek adına ikinci yarıya değişikliklerle başladı.

İleride çoğalmakta zorlanan ve organize hücum geliştiremeyn Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ve Henri Bienvenu ikinci yarıya çıkmadı. Bu iki ismin yerine Miroslav Stoch ve Semih Şentürk girdi.

STOCH’UN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ

Değişikliklerin ardından Fenerbahçe ikinci yarıda ileride daha fazla top yapmaya başladı. Stoch ve Semih’in girmesiyle daha çok top yapmaya başlayan Fenerbahçe 54. dakikada gole çok yaklaştı. Galatasaray ceza sahası içinde yaşanan karambolde Miroslav Stoch’un sol ayağıyla çektiği şut iki direğin birleştiği yere çarparak dışarı gitti.

ÜÇÜNCÜ GOL FELIPE MELO’DAN

Fenerbahçe’nin kısa süreli baskınısı gol yemeden savuşturan Galatasaray, 66. dakikada üçüncü golü buldu. Sarı-kırmızılıların kazandığı korneri Selçuk İnan kullandı. Fabio Bilica ve Caner Erkin, ceza sahasına havadan gelen topu uzaklaştıramayınca, Felipe Melo kale sahası önünde meşin yuıvarlağı ağlara göndererek durumu 3-0 yaptı.

ALEX SKORU BELİRLEDİ!

Ezeli rakibi karşısında uzun süredir galibiyete hasret olan ve taraftarı önünde 3-0 öne geçen Galatasaray kalan dakikalarda oyunu forse etti. Ancak Fenerbahçe’nin ataklarından yarı sahasında boş alan bırakmayan sarı-kırmızılar, 90+2. dakikada Alex de Souza’nın golüne engel olmadı. Stoch-Alex işbirliği sonrasında Fenerbahçe durumu 3-1 yaptı ama bu gol sadece skoru belirledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

93′ Ve hakem karşılaşmayı bitirdi. Galatasaray-3 Fenerbahçe-1
91′ Ve gooolll. Alex’in golüyle fark 2’ye iniyor. Galatasaray-3 Fenerbahçe-1
90′ Muslera’nın uzun pası isabetsiz. Top Alex’de kaldı ancak bu oyuncunun sol kanada attığı pasta taça çıktı. Melo taç atışının ardından kalecisine döndü. Bu arada hakem Fırat Aydınus karşılaşmaya iki dakika ilave etti.
89′ Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Stoch’un şutu Muslera’da kaldı.
89′ Türk Telekom Arena’da bu dakikalarda büyük coşku hakim.
88′ Volkan Demirel topu solundaki Ziegler’e verdi. Ziegler’in pasında Özer topla buluştu ancak bu oyuncunun sol kanattan ceza sahasına yaptığı orta isabetsiz.
87′ Emre Çolak Galatasaray’da yerini Ayhan Akman’a bırakıyor.
86′ Alex korner atışını kullandı. Ujfalusi karşiladı. Alex bir kez daha ortaladı bu sefer de Melo uzaklaştırdı..
86′ Servet Çetin’in ilk müdahalesinde top taça çıktı. Alex orta alanda topla buluştu. Uzun topta Stoch’un ortasını Melo kornere gönderdi.
85′ Galatasaray’da Eboue yerini Servet’e bıraktı.
84′ Alex de Souza’dan top kaybı. Emre Çolak Galatasaray adına etkili oyunu ile dikkat çekiyor.
83′ Emre Çolak’ın uzun pasında top Riera’da , Riera’nın Elmander’e pası isabetsiz. Top orta alanda Fenerbahçe’de
82′ Galatasaray serbest vuruşu kullandı. Ancak topu kontrol edemediler. Fenerbahçe rakip yarı alanın orta alana yakın bölümünden taç atışı kazandı. Taç atışının ardından Stoch rakip yarı alanda yerde kaldı ancak Aydınus devam kararı verdi.
81′ Baroni’nin uzun pası isabetsiz. Gökhan Gönül Riera’yı düşürdü.Serbest vuruş Galatasaray’ın.
80′ Oyun tekrar başladı. Elmander sağ kanatta topu Ziegler’e kaptırdı. Bu arada Eboue tekrar oyuna döndü.
79′ Eboue’nin tedavisi saha çizgilerinin dışında yapılıyor.
79′ Aut atışının ardından Eboue topla buluştu ancak bu oyuncu kasığını tutarak topu taça attı ve yerde kaldı.
78′ Fenerbahçe’de Selçuk Şahin faul atışını kullandı. Gökhan Gönül topa yetişemeyince top auta çıktı.
77′ Taç atışının ardından Özer, Hakan Balta’ya faul yaptı. Hakan Balta oyunu başlattı. Uzun topta Kazım faul yaptı.
76′ Ujfalusi’nin kullandığı uzun serbest vuruş Fenerbahçe’de kaldı. Gökhan Gönül sağ kanatta topa yetişemeyince Galatasaray taç atışı kazandı.
75′ Fenerbahçe’de Semih Şentürk Galatasaraylı Semih’e yaptığı müdahele sonucu sarı kart gördü.
74′ Riera’nın indirdiği pozisyonda Selçuk uzak mesafeden şansını denedi ancak top farklı bir şekilde auta çıktı.
73′ Fenerbahçe’de Caner yerini Özer’e bıraktı.
72′ Volkan Demirel’in kullandığu aut atışında Alex ve Semih verkaç yaptılar. Alex’in vuruşu az farkla auta çıktı.
71′ Ebou’den Elmander’e düzgün bir pas. Elmander’in vuruşu az farkla auta çıktı.
70′ Muslera’nın vuruşuyla oyun başladı. Galatasaray tribünlerinde büyük coşku hakim.
69′ Fenerbahçe’de sağ kanatta Gökhan Gönül topla buluştu. Melo topu kornere gönderdi. Alex’in köşe vuruşunu savunma uzaklaştırdı. Gelişen pozisyonda Semih ofsayta yakalandı.
69′ Galatasaray’da Baros yerini Riera’ya bırakıyor.
68′ Selçuk Şahin uzaktan şansını denedi. Top farklı bir şekilde auta çıktı.
67′ Fenerbahçe oyuna başladı.
66′ Selçuk İnan’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Melo diziyle topu rakip kaleye gönderdi. ve Volkan Demirel’i bu akşam üçüncü kez mağlup etti.
66′ Ve gooolll… Galatasaray farkı 3’e çıkarıyor…
65′ Serbest vuruşun ardından Emre Çolak’ın ortasını Yobo kornere gönderdi.
64′ Selçuk Şahin yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.
63′ Fenerbahçe yeni bir atak hazırlığında.
63′ Sol kanatta Stoch topu kontrol etti. Bu oyuncunun ortasında Semih Kaya Alex’in topu kontrol etmesine izin vermedi.
62′ Melo’nun uzun pasında Emre Çolak sol kanatta topu kontrol etti. Eboue’ye attığı pasta Ziegler araya girdi.
61′ Volkan’ın uzun pasında Semih Şentürk topla buluştu. Pasına Alex yetişemeyince top Muslera’da kaldı.
60′ Emre Çolak köşe vuruşunu kullandı. Volkan çift yumruk ile topu uzaklaştırdı. Orta alanda Galatasaray topla oynuyor. Uzun topta Volkan Demirel topa sahip oldu.
59′ Hakan derin topta Elmander’i gördü. Elmander’in güzel pasında Kazım sol kanattan topu rakip kaleye gönderirken Volkan topu kornere savuşturdu.
58′ Sol kanatta Ziegler topla buluştu. Oyunun yönü değişti. Gökhan Gönül sağ kanattan ortasında Semih son anda topa dokundu ancak Semih bu pozisyonda ofsayta yakalandı
57′ Galatasaray uzun toplarlar oyunu rakip alana yıkmak istiyor. Baros rakip yarı alanda topu kontrol edemedi. Top auta çıktı.
56′ Caner topla birlikte sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Yerde kalan Caner’e hakem ‘hakemi aldatmağa yönelik’ hareketten sarı kart gösterdi.
55′ Alex’in ortasında Gökhan Gönül topla buluştu. Bu oyuncunun ortasında Stoch’un şutu direkte patladı.
54′ Emre Çolak korner atışını kullandı. Gökhan Gönül topu uzaklaştırdı. Alex orta alanda topla buluştu. Alex’in pasının ardından Stoch yerde kaldı. Fırat Aydınus serbest vuruşa hükmetti.
53′ Galatasaraylılar faulü kullandılar. Uzun pasta Elmander ceza sahasına girdi. Yobo daha önce davranarak topu kornere gönderdi.
52′ Volkan Demirel’in uzun topunda Semih Şentürk Galatasaraylı Semih’e rakip yarı alanda faul yaptı.
51′ Orta alan mücadelesinde bu sefer de Gökhan Gönül topu taça gönderdi. Taç atışını Bilica karşıladı. Topla Caner buluştu . Caner’in top kaybında Melo uzun bir şut gönderdi. Top Volkan Demirel’de kaldı.
50′ Muslera oyuna tekrar hareket kazandırdı. Semih Kaya tekrar kalecisine döndüç Muslera uzun oynadı. Yobo topu taça gönderdi.
49′ Volkan uzun bir degaj yaptı. Baroni’nin pası isabetsiz top auta çıktı.
48′ Emre Çolak köşe vuruşunu kullandı. Elmander topu auta gönderdi.
47′ Galatasay’da Elmander sol kanatta topla buluştu. Fenerbahçe’de Yobo topu kornere gönderdi.
46′ Fenerbahçe’de Emre ve Bienvenü yerlerini Stoch ve Semih Şentürk’e bıraktılar.
46′ İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların vuruşuyla başladı.

46′ Ve hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı sonucu Galatasaray-2 Fenerbehaçe-0
44′ Galatasaray orta alanda oyuna tekrar başladı. Melo topu Muslera’ya gönderdi. Muslera’nın uzun vuruşunda top Galatasaraylı futbolcuların olmadığı bir noktaya gitti.
43′ Bienvenü’den önce Semih topa müdahele etti. Caner orta alanda Melo’yu düşürdü. Galatasaray serbest vuruş kazandı.
42′ Fenerbahçe tekrar oyuna başladı.
41′ Elmander rakip yarı alanın solunda ceza sahasına içine girerek kaleyi yokladı. Top kaleci Volkan’ın hatasıyla ağlarla buluştı. Galatasaray-2 Fenerbahçe-0
41′ Ve goolll… Galatasaray farkı 2’ye çıkarıyor…
39′ Alex’in ortasını Galatasaraylı’lar taça gönderdi. Taç atışında Caner’in kafa vuruşu etkisiz. Top kaleci Muslera’da
38′ Fenerbahçe’de uzun topta Gökhan topla buluştu. Galatasaray savunması topu kornere gönderdi.
37′ Taç atışını sarı kırmıızılı ekip kullandı. Selçuk’un vuruşu auta çıktı.
36′ Galatasaray’da Muslera en direkt vuruşu kullandı. Uzun topta Bilica topu taça gönderdi.
35′ Cristian’ın derin pasında Fenerbahçe’de Alex ofsayta düştü.
34′ Fenerbahçe oyuna başladı. Gökhan Gönül’ün uzun pasında Bienvenü’den önce Muslera topa müdahele etti.
33′ Aldığı pasla ceza sahasına giren Eboue, savunmasyı geçtikten sonra düzgün bir vuruşla toğu ağlarla buluşturdu. Galatasaray Eboue’nin golüyle1-0 öne geçti.
33′ Ve gooolll… Galatasaray-1 Fenerbahçe-0
33′ Galatasaray kendi yarı alanında oyuna başladı. Elmander’den Eboe’ye pas.
32′ Volkan Demirel faul atışını kullandı.Caner rakip yarı alanda Melo’ya faul yaptı.
31′ Caner topa müdahele etti ancak bu oyuncu Kazım’ın müdahelesi sebebiyle yerde kaldı.
30′ Fenerbahçe kendi yarı alanında atışı kullandı. Emre Belözoğlu rakip yarı alanın solunda topu kaptırdı.
30′ Emre Belözoğlu orta alanda topu kontrol edemedi.Galatasaray’da Eboue’nin sağ kanattaki pasında Elmander Yobo’ya faul yaptı.
29′ Volkan oyunu başlattı ancak orta alanda Galatasaraylılar topu tekrar kaptılar. Selçuk İnan derin oynamak istedi Fenerbahçe’de savunma karşılaşdı. Topla Bienvenü sağ kanatta buluştu ancak Selçuk İnan’ın müdahelesi ile yerde kaldı.
28′ Selçuk köşe vuruşunu kullandı. Bienvenü topu kafayla uzaklaştırdı. Eboue uzun oynadı. Top Volkan’da kaldı.
28′ Selçuk’un kullandığı serbest vuruş Fenerbahçe savunmasından kornere çıktı.
27′ Kazım orta sahada yerde kaldı. Karar serbest vuruş.
26′ Galatasaray’ın uzun topunu Bilica karşıladı. Fenerbahçe’de Bilica uzun oynadı ancak Gökhan topa yetişemedi.
25′ Alex orta alanda topla buluştu. Caner’den önce Semih topa girdi. Semih’in pasında Eboue topla buluştu. Caner Eboue’ye rakip yarı alanda faul yaptı.
24′ Bilica kendi yarı alanından topla çıkmaya çalışıyor. Galatasaray orta alanda daha baskılı
23′ Selçuk korneri kullandı. Kazım’ın vuruşu auta çıktı.
22′ Fenerbahçe’den orta alanda top kaybı. Selçuk İnan orta alandan uzun oynadı. Hakan’ın ortasını Yobo kornere gönderdi.
22′ Şu dakikaya kadar kaleci Volkan yaptığı kurtarışlarla oldukça dikkat çekti.
21′ Galatasaray orta alanda hazırlık pasları yapıyor. Baros rakip yarı alanda yerde kaldı Aydınus devam kararı verdi.
20′ Ziegler sağ kanatta Gökhan Gönül’ü gördü.Bu oyuncunun ortasını Ujfalusi uzaklaştırdı. Selçuk İnan orta alanda topla buluştu.
19′ Fenerbahçe orta alanda oyunu dengelemeye çalışıyor ancak bir top kaybı daha. Milan Baros sağ kanattan gidiyor. Ortasında Kazım topla buluştu ancak kötü pasında top Fenerbahçeli oyuncularda kaldı.
18′ Galatasaray Fenerbahçe kalesini abluka altına almış durumda. Milan Baros altı pastan vurdu. Yüzde yüzlük gol pozisyonunda top auta çıktı.
18′ Galatasaray üst üste gol pozisyonlarına girmeye devam ediyor…
17′ Emre Belözoğlu sol kanattaki Caner’i gördü. Caner’in ortasını Selçuk İnan kesti. Uzun topta Elmander vurdu Volkan Demirel çıkardı. Topla tekrar buluşan Elmander bir daha şansını denedi. Volkan Demirel yine kurtardı.
16′ Selçuk köşe vuruşunu kullandı. Fenerbahçe’de Ziegler uzaklaştırdı .
15′ Fenerbahçe’den bir top kaybı daha. Emre’nin vuruşunu Volkan kornere gönderdi.
15′ Selçuk’un kullandığı serbest vuruşta Ujfalusi kafayı vurdu. Pozisyonda kaleci Volkan başarılı.
15′ Baros sap kanatta yerde kaldı. Sarı kırmızılılar serbest vuruş kullanacak.
13′ Selçuk İnan’ın derin pasında Elmander topu kontrol edemediç Top Volkan’da kaldı.
12′ Bienvenü rakip yarı alanda Melo’yu faul ile durdurdu. Galatasaray kendi yarı alanında oyuna başladı.
11′ Devam eden Galatasaray atağında Baros Volkan Demirel ile ceza sahasında karşı karşıya kaldı. Volkan topu uzaklaştırırken Milan Baros yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus devam kararı verdi.
10′ Galatasaray adına net bir pozisyon daha kaçıyor… Sol kanattan yapılan ortaya Kazım yükseldi ve kafayla vuruşuyla kaleyi yokladı. Köşeye giden topu kaleci Volkan tokatladı.
9′ Galatasaray oyuna başladı. Emre’den önce Bilica kademeye girdi. Galatasaray sol kanattan taç atışı kullandı.
8′ Muslera uzun oynadı. Ziegler hava topunda orta alanda faul yaptı.
7′ Volkan Demirel aut atışını kullandı.Top Galatasaray’da kaldı.
6′ Baros’un ortasında Hakan Balta topa müdahele edemedi. Galatasaray net bir gol pozisyonundan oldu.
6′ Galatasaray mutlak bir gol kaçırıyor…
5′ Ujfalusi taç atışını kullandı. Baros sağ kanatta topu kaybetti. Bienvenü’den önce Melo topa müdahale etti ve topu taça gönderdi.
5′ Volkan aut atışını kullandı. Gökhan Gönül’den kötü pas top taça çıktı.
4′ Emre Çolak’ın uzun pasında Baros’tan önce topa Yobo müdahale etti. Taç atışını Galatasaray kullandı. Melo’nun uzaktan şutu auta çıktı.
3′ Alex serbest vuruşu kullandı. Emre’nin uzaktan şutu Muslera’da kaldı.
3′ Eboue yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.
2′ Galatasaray ceza sahası önünde hazırlık pasları yapıyor. Uzun topta Caner orta alanda Kazım’la çarpıştı.
1′ Alex’ten orta sahada top kaybı. Cristinan Melo’yu faul ile durdurdu.
1′ Ziegler orta alanda yerde kaldı. Fenerbahçe serbest vuruşu kullandı.
1′ Ve karşılaşma Galatasaray’ın vuruşuyla başladı.

Milli marşımız

Her iki takımda sahaya çıkıyor.

İLK 11’LER…

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih
Hakan
Kazım
Selçuk İnan
Melo
Emre Çolak
Baros
Elmander

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Bilica
Ziegler
Selçuk Şahin
Emre
Cristian
Caner
Bienvenu
Alex

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 19:30
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: LigTV

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen