Cts. Nis 27th, 2024

Ünlü gazeteci Ayşe Aral, 17 yaşındayken erkek arkadaşının kendisini sanatçı Gönül Yazar’la aldattığını söyledi.


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ayşe Aral ile Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu Beyaz Manşet programının bugünkü bölümüne Aral’ın açıklamaları damgasını vurdu. 17 yaşındayken erkek arkadaşının kendisini sanatçı Gönül Yazar’la aldattığını söylemesi şok etkisi yarattı.

Aral, "Ben 17 yaşındaydım annem ve babam beni İngiltere’ye yaz okulunda dil kursuna yolluyorlar. Ben de salya sümük birisine aşığım. Ve aşık olduğum erkek şu anda Kıvanç Tatlıtuğ da yakışıklı sayılır onun yanında denecek bir tip. Ben İngiltereye gidiyorum, gitmek de istemiyorum sevgilimden ayrı kalacağım diye. Dönüyorum ve öğreniyorum ki, benim sevgilim Gönül Yazar ile beraber. Benim sevgilim Gönül Yazar’a aşık oluyor. Ben 17’yken Gönül Yazar 50’li yaşlarındaydı, sevgilim de 32 yaşlarındaydı" şeklinde konuştu.

Gönül Yazar’ı çok sevdiğini belirten Aral, "Telefonunu bulup onu aradım. Sen benim sevgilimlesin diyorum. Kim doluğumu söylüyorum. O kadar hanımefendice benle konuşuyor ki, benim Gönül Yazar’ı çok sevdiğim gün o gündür" dedi.

>> Esnafa hayat öpücüğü… tıkla müjden var!..

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen