Paz. Nis 28th, 2024

Ünlü spiker Murat Birsel, Sarkozy’nin yaptığı hareketi değerlendirirken hakaretlerde bulundu.


Bugün Tv’de Akşam Haberleri programını sunan Murat Birsel, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy‘nin İngiltere Başbakanı David Cameron’a yaptığı hareketi değerlendirirken bir yandan da hakaret etti.

Sarkozy’nin Almanya Başbakanı Angela Merkel ile İngiltere Başbakanı David Cameron ile biraraya geldiğindeki davranışlarını konuğu ile birlikte değerlendiren Murat Birsel şunları söyledi:

"ELİ HEP TEHDİTKAR BİR ŞEKİLDE"

"Bu Sarkozy’nin çok uyanık tarafları var. Bu adamın eli hep tehditkar bir şekilde. Fotoğraf çekildiğinde eli böyle çıkıyor ya bütün dünyaya bak hııı yaparmış şeklinde bir görüntü vermiş oluyor. Bizim de başımıza bela açmaya çalışıyor. O eli planlı herkese öyle.

"BUNU ERDOĞAN’A YAPSA OMZUNDAN TUTAR BİR DÖNDÜRÜR"

David Cameron ile olan karşılaşmasına bakın hakikaten küstah, hakikaten terbiyesiz. Bunu bizim Başbakan Tayyip Erdoğan’a yapacak olsa Erdoğan bunu omzundan tutar bir döndürür. Yani yine ucuz atlattı. Eski futbolcu sonuçta bir ayak uzatsa neye uğradığını şaşırır. İşte bunlar Sarkozy’nin karakterini gösteriyor. Cameron elini uzatıyor eli boşta kalıyor. O da kadına doğru elini uzatıyor. Olacak iş değil." BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen