Cts. Nis 27th, 2024

Windows 7’yle beraber gelen Soliatire, Mayın Tarlası, Hearts, Spider Solitaire gibi oyunlar size yavaş ve sıkıcı geliyorsa, Windows XP’deki sürümlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorsanız, onları XP’den geri getirmeniz mümkün.


Windows 7 oyunlarını XP’dekilerle değiştirin! Eğer sizin de Windows 7 hakkında böyle bir şikayetiniz varsa, gelin XP’yi Win 7’ye taşıyalım…

Bu küçük oyunları oynayanlar, Windows 7’de oyunların daha parlak bir hale geldiğini ancak her şeyin biraz yavaşladığını ve bazı kuralların değiştiğini fark etmişlerdir. Google’da bir arama yaptığınızda, oyunların bu yeni sürümlerinden memnun olmayan çok sayıda kişi görmeniz mümkün.

Windows XP’li bir bilgisayar bulun

Öncelikle Windows XP yüklü bir bilgisayar bulmanız gerekiyor. Zira bu dosyaları internetten indirmek için size güvenli bir adres sunamıyoruz. XP yüklü PC’de C:WindowsSystem32 klasörüne gidin ve aşağıdaki dosyaları masaüstünüzde oluşturacağınız yeni bir klasöre kopyalayın:

cards.dll
freecell.exe
mshearts.exe
sol.exe
spider.chm
spider.exe
spider.hlp
winmine.exe

cards.dll birçok oyun için gerekli, bunun dışında istediğiniz oyunlarla ilgili dosyaları seçebilirsiniz.

Pinball’u taşıma ve son adım

Pinball’u ise C:Program FilesWindows NTPinball klasöründe bulabilirsiniz. Tüm klasörü kopyalamanız, oyunu Windows 7’de çalıştırmanız için yeterli olacaktır.

Dosyaları yeni bilgisayarınıza kopyalayın

XP’li PC’nin masaüstünde oluşturduğunuz yeni klasörü yeni bilgisayarınıza bir USB bellek veya internet yoluyla taşıyın. Oyunları bu klasör içerisinden direkt olarak çalıştırabilirsiniz. Oyunlar, sorunsuz olarak çalışacaktır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen