Per. Nis 25th, 2024

Atv’nin komedi dizilerinden olan Alemin Kralı 19. bölümüyle 26 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak. İşte Alemin Kralı 19. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Alemin Kralı dizisinin 19. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Alemin Kralı 19. bölüm fragmanı ve 18. bölümde yaşananlar.

Oben’de büyük değişiklikler başlamıştır. Aşırı sinirli ve saldırgandır. Bu durumdan rahatsız olan öğretmeni Aslan’la görüşür ve Aslan’la Asalet’i psikologa yönlendirir. Eğer evde huzur sağlanmazsa Oben, devlet tarafından ellerinden alınacaktır. Psikoloğun bulduğu yöntem herkesin kafasını allak bullak eder.

Hayranı olduğu Rockçı Babür’le tanışan Jülide, yeni bir birlikteliğe başlamıştır. Rockçı Babür’ün yaşam şartlarına ayak uydurmaya çalışırken kendini şekilden şekile sokar. En sonunda evlenmeye karar veren Jülide, Babür’ün evine gittiğinde büyük bir şok yaşar.

Dükkanının önünde çıkan kavgayı engellemek isteyen Kubat, dayak yiyen bir kadını yanlışlıkla kocasının elinden kurtarınca kadınlar tarafından ‘İsimsiz Kahraman’ olarak ilan edilir. Davet edildiği bir konferansta ise Nihale’nin büyük tuzağına düşmüş olur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen