Cts. Nis 27th, 2024

Behzat Ç. dün akşam yayınlanan bölümünde Türk dizilerinde kimsenin cesaret edemeyip gündemine almadığı travestileri ele aldı.


Ekrana geldiği günden bu güne kendine has bir izleyici kitlesi edinen Behzat Ç. dizisinin son bölümünde, yine bir sosyal mesaj verdi. Travesti cinayetlerine vurgu yapılan dizide polisin travestilere uyguladığı kötü muamele iddiaları da ele alınırken, İstanbul polisinin hırsızlık şebekesine halı sahada yaptığı operasyon Behzat Ç.’de canlandırıldı.

GÜNDEM BU SEFER TRAVSTESTİLER
Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Ankara polisi Behzat Ç. Ankara‘da işlenen bir travesti cinayetini çözmeye çalışır. Olayın sıradan bir cinayet olmadığını anlayan Behzat Ç ve ekibi katillerin peşine düşer. Tarvestiyi döven kişileri halı sahada yakalayan Behzat Ç ve ekibi bu sahne ile İstanbul polisinin hırsızlık şebekesine halı sahada yaptığı operasyonu da Behzat Ç.’de canlandırmış oldu.
Sorguda gerçek katilin meslekten ihraç edilen polis olduğunu anlayan Behzat Ç, katili Gölbaşı ilçesinde adliyeye çıkarır. Bu sırada adliye önünde de travestilerin protestosu vardır. İşkence görmüş bir travesti Behzat Ç‘ye teşekkür ederek kırmızı karanfil verdi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen