Per. Nis 25th, 2024

Bekir Bozdağ katıldığı kongrede gündeme ilişkin soruları yanıtladı.


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ”Ağustos ayında Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları istifa etti. Ne planlar yapıldı. Ancak bu olay kendi içerisinde çözüldü” dedi.

Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Çankırı Merkez İlçe Kongresi’ne, Bekir Bozdağ‘ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve çok sayıda partili katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye‘nin şu an bulunduğu noktaya kolay gelmediğini belirterek, ”Biz bu ülkenin önünü açmak, demokrasiyi geliştirmek isterken MHP‘si BDP‘si ve CHP‘si meydanlarda ‘darbelerden en çok biz zarar gördük, işkenceler gördük’ diyorlar. ‘Gelin hesap soracak yolu açalım’ diyoruz, ‘yok’ diyorlar. ‘Bu insanlar yargılanamaz’ diyorlar. ‘Kararı yargı versin’ diyoruz. Esasında MHP, BDP ve CHP‘nin yan yana nasıl geldiklerini Çankırılılar iyi değerlendirsinler. Statükonun başı derde girmesin diye canhıraş çalışıyorlar. Bunlar mahşerin üç atlısı gibi statükonun varlığından besleniyorlar” diye konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen