Cum. Nis 26th, 2024

‘Bu Son Olsun’, ‘Fetih 1453’ ve ‘Berlin Kaplanı’ isimli filmler sadece gişede değil, müzikleriyle de iddialılar.


‘Bu Son Olsun’, ‘Fetih 1453’ ve ‘Berlin Kaplanı’ isimli filmler sadece gişede değil, müziklerini yapan Cahit Berkay, Fahir Atakoğlu ve Benjamin Wallfisch gibi bestecilerle de öne çıkıyor.

Önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan üç Türk filmi, 2012’nin en iyi yapımı olmak için gişede kıyasıya rekabet edecek. Gerek aksiyon sahneleri gerek oyuncu kadrolarıyla adından söz ettirecek olan filmler; aynı zamanda müzikleriyle de dikkat çekecek. Yarın vizyona girecek olan, Orçun Benli’nin yönettiği ‘Bu Son Olsun’ isimli filmin müzikleri Cahit Berkay imzasını taşıyor. 27 Ocak’ta gösterime girmesi beklenen Hakan Algül’ün yönettiği ve Ata Demirer‘in oynadığı ‘Berlin Kaplanı’nın müzikleri ise Fahir Atakoğlu‘na emanet.

DÜNYACA ÜNLÜ BESTECİ

27 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak olan; yönetmen Faruk Aksoy’un çektiği ‘Fetih 1453’ isimli film de müzikleriyle yarışta ‘Ben de varım’ diyor. Video paylaşım sitelerindeki teaser’ıyla izlenme rekorları kıran filmin müziklerini Benjamin Wallfisch hazırladı. Daha önce ‘Robin Hood’ ve ‘V For Vendetta’ gibi dünyaca ünlü sinema filmlerinin de müziklerini yapan Wallfisch, Türkler için çok önemli olan ‘Fetih 1453’e yakışır bir çalışma yaptığını söylüyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen