Cum. Nis 26th, 2024

Yıllar sonra ekranlara tekrar dönen dizi, eski formundan hiçbir şey kaybetmemişe benziyor. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrollerini oynadığı dizi her yaş kesiminden kendisine izleyici buluyor. İşte önümüzdeki dönemde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Çocuklar Duymasın dizisinin 84. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Çocuklar Duymasın 84. bölüm fragmanı ve 83. bölüm özeti…

Çocuklar Duymasın’da “Şiddetsiz İletişim” krizi yaşanıyor!

Haluk iş yerinde Meltem’in çok sinirli olduğu haberini alır. Haluk eve gidince Meltem’in kavga etmek için hazır olduğunu görür. Haluk kavga etmemek için öğrendiği şiddetsiz iletişim yöntemini uygulamaya başlıyor. Dört adımda uyguladığı yöntem Meltem’i çok şaşırtır.

Meltem dört adımda şiddetsiz iletişim yöntemini uygulayan Haluk’a bu yöntemi yanlış uyguladığını söyler. Ancak Haluk’un bu çabası hoşuna gitmiştir ve eğitimini almaya karar verirler…

Meltem’in yılbaşında Haluk’a aldığı hediye krize neden olur. Meltem aldığı pembe kazağı neden giymediğini sorunca Haluk ile tartışmaya başlar. Haluk’un kazağı giymemek için bulduğu bahaneler birbirinden komik sahnelere yol açar…

Havuç kız arkadaşını bir yere götürmek için arabayı alınca Haluk deliye döner. O gece dışarı çıkmak isteyen Haluk arabayı bulamayınca Havuç’a çok sinirlenir. Havuç eve gelip arabayı neden aldığını anlatınca duygusal sahneler yaşanır.

Gönül diyete girmeye karar verince Tuna’yı da destek olması için zorlar. Tuna bu durumu istemeye istemeye kabul eder. Tuna’nın diyet yaparken dayanamayıp gizlice yemek yemesiyle Gönül ile arasında büyük bir kavga yaşanır.

Havuç, Basri ve Teo birbirlerine güven oyunu oynarlar. Birbirlerine olan güveni sınamak için uyguladıkları yöntemi izlerken kahkahalarınızı tutamayacaksınız.

Nurten sürekli olarak Berke ve Duygu’nun yanında olmak ister. Duygu’nun yaptığı her işe karışan Nurten Hanım, Duygu’nun yemeklerini de beğenmeyince evde büyük bir kriz yaşanır.

Çocuklar Duymasın’da Maya takvimi krizi! Şükrü ve Hüseyin 2012 yılında maya takvimine göre kıyametin kopacağını düşünür. Onların bu konudaki korkusunu izlerken kahkahalarınızı tutamayacaksınız.

Çocuklar Duymasın dizisi ikinci kez çekilmesini karşın bir fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen